Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

V současném moři nudné intelektuální zábavy se vynořilo tornádo od Asylumu, nasálo hejno naštvaných žraloků a hned je věčer u televize příjemnější. Film obsahuje týrání žraloků barovou židlí, motorovou pilou a jejich sestřelování jako bonus přidá hezoun z Beverly Hills taky skok do žraločí tlamy a povedený únik z jeho trávicího traktu. Neni to sice to nejzábavnější od Asylumu, ale alespoň to ukazuje že se nebojí nasadit laťku šílenosti o něco výš.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Mraky jsou takové nafouknuté nic v dálce, na které se hezky kouká a jen někdy z nich spadne vlahý letní déšť. Stejně tak i atlas mraků nabízí hezký pohled na dokonalé výtvory filmového plátna, jen občasně přerušované podivnými maskami herců. Z příběhů propojených nitkami osudu nakonec vyjde stokrát viděná intelektuální šeď, akorát krásně zabalená. Je to škoda protože, příběh o útěku z domova důchodců stál opravdu zato. Plavba na lodi také ušla, stejně tak příběh mladého skladatele, pokud by nebyl tak čtyřprocentní. Pro film je asi nejpříznačnější příběh jídlonošky, který je spíše mcdonaldizací společnosti než výletem do Eastasie a nakonec i z filmu, který se tváří a jmenuje vznešeně je jen komerční hambáč. Tak nakonec ani nevím jestli je dobře nebo špatně, že z té úžasné symfonie Atlas mraků tu zaznělo jen pár tónů.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Sněženky a machři po dvou letech, se opět sešli a s nostalgii na 80. léta mastí staré vtipy, přidají pár hlašek, spostu munice a padouchy co neumí střílet. Van Damme a Adkins sice předvedou pár kopů, ale mohli by toho předvést mnohem víc. Je hezké přibrat Chucka ale stavět další film na tom že se jen sejdou už není tak zábavné. Jen mi vrtá hlavou kde v Evropě se mluví ukrajinsko-bulharsky.

plakát

Hon (2012) 

Jeden ohon co odstartoval hon, aneb co se stane když se sejde zmatený blond andílek, úča a psycholog, který ještě neodhalil úchyláka. Pošmourné dny v chladném Dánsku se hned rozpálí a ze souseda je vyvrhel. Ačkoliv nenávist vůči jednomu člověku a jeho pocity ztracenosti s filmu sálají, pár podivností v příběhu mi zážitek celkem kazilo. Už samo seznámení Klárky působilo hrozně lacině, ne že by se puberťáci v zemi kde se propaguje sexuální výchova a děti čtou pohádky o teplých princích nemohl dojímat nad erekcí v pornu, ale proč jí to hned ukazovali. Navíc téměř chybí jakékoliv vyšetřování. Konec filmu se závěrečným honem mohl být lepší, kdyby Madse alespoň postřelili, vysvětlilo by to kde přišel Le Chiffre o oko.

plakát

Útok dvojhlavého žraloka (2012) 

Hoši od Asylumu se rozhodli trochu vylepšit své filmy a kromě velokosti dostal žralok i hlavu navíc, takže není pochyb kdo má ve filmu nejvíc rozumu. Aby měl dvouhlavý drobek co jíst, vyklopí mu loď partu silikonových plážových koček, pár svalovců a Carmen Electru. Naštěstíse u tohoto filmu člověk nenudí protože utoky žraloka střídají záběry na těla v bikinách a občas někdo odhodí i vrchní díl plavek, v kombinaci s tropickým ostrovem a tupýmy dialogy je z toho pohodová zábava. Z hereckými výkony to také špatné nebylo, protože dokázali zahráti zemětřesení.

plakát

Nebezpečný žralok (2011) (TV film) 

Tenhle film překvapivě obsahuje málo z toho co činí filmy o žralocích zábavnými, strašné přehrávání ani pitomé dialogy se tu moc nevyskytují. Největším překvapením je, že to má i příběh, hospodská banda, které žralok kazí kšeft tu ještě nebyla. Žralok není sice žádná extra obluda, ale pár výskoků z vody potěší. Pro ty kterým nápad strčit žralokovy bombu do huby připadá utažený za vlasy, se tu nabízí asi nejoriginálější likvidace žraloka ve filmu.

plakát

Píseční žraloci (2011) (TV film) 

Tenhle film si film si utahuje z filmů o zmutovaných obludách a i sám ze sebe. Žraloci co plavou nejen v písku.Neskutečně přehrávající Corin Nemec v roli pošahaného pořadatele festivalu, kterému žraloci žerou postupně tátu, kámoše, holku, právničku a křepčící mládež, hlavně když bude v černých číslech. Vraždící asitentka, dědek s plamenometem z e-baye a Brooke Hogan jako doktorka dopňují sestavu. Tenhle film je neskutečná blbost, ale zábavná blbost, jen se trochu obávám, aby někoho nenapadlo natočit létajícího žraloka.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Když chcete padoucha dejte tam Mikkelsena bez oka, když chcete velkého padoucha dejte tam Waltze, když chcete kočku co umí skákat dejte tam Millu. Po té se ještě přidá Orlando, jako anglický Leoš Mareš ze 17. století, a partička mušketýrů s Rayem Stevensonem a máme film, kterým lze docela dobře zaplácnout Ordinaci ve večerním programu, což jsou sice skoro všechny filmy , ale v ostatních nenajdete drzého, otravného hezounka D'Artagnana, podivnou vzdocholoď a konec z Residenta evila.

plakát

Megapiraňa (2010) (TV film) 

Asylum opět dokázal, že na poli žravých potvor nemá konkurenci a obohatil seznam filmů, s rybářskou tématikou. Příběh je staré dobré Shakespearovské drama ve složení příšera, vědec, drsný agent, spousta homo sapiens jako krmení a kalsická otázka být či nebýt, někdo si tam může doplnit l. Nad mnoha scénami rozhodně ční ta kdy agent postupně odkopne půl tuctu přilétavájích piraní. Tak mě napadá že příště by to mohl být Van Damme vs. megapiraně.

plakát

Megažralok versus crocosaurus (2010) 

Žralok co sežral atomovou ponorku, krokodýl se spoustou vajec, černoch s hydrosonickými koulemi, Krokodýl Dundee z Konga a agentka v režii Asylumu. Narozdíl od předchozího dílu už tu nejsou tak krásně dramatické momentky jako překousnutí letadla. Hlavně tu chybí Lorenzo Lamas a přísná pohledná agentka to prostě sama neutáhne, ale naštěstí Asylum jistě brzy vyprodukuje další megahit.