Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

TheRoller 

všechny recenze uživatele

"Je možné benzín odpáliť?" - NIe, to nie je otázka 12 ročného dieťaťa typu "Hoří hovno?", ale jedna z mnoha podobných replík tohto počinu. Nieže by som nevidel aj väčšiu kravinu, ale táto bola tiež kvalitná. Oceňujem ale jeden filmársky ťah - hrudníky viacerých dievčin priťahovali zrak viac ako krv žraloka, hoci aj dvojhlavého, a tak sa dalo vyhnúť veľkej dávke nehereckých výrazov. Práve vďaka veľkej koncentrácii dvojičiek veľkosti 3 až 4 (pri niektorých majiteľkách som sa nedostal ani k ich tváram) sa to dalo prežiť bez väčšej ujmy. Prízemné a tupé, ale je to tak. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Asylum těžce zklamalo a tuto capinu považuji za jejich nejhorší dílo. I ten poster, vykrádající plakát k Piranha 3D je lepší, než celý tento "Shark Shit." Na druhou stranu, velmi inspirativní. Aneb 2 Headed Shark meets Hotel Paradise. Účastníci reality show Hotel Paradise jsou ohrožováni útokem dvojhlavého žraloka. Přesně takto by to vypadalo, kdyby se žralok setkal se skupinkou metrosexuálních, nadržených svalovců a primitivních, vyumělkovaných nádher z tohoto sračkoidního pořadu. Vše by zcela odpovídalo. Absolutně nezajímavé, otravné a dementní postavy, scénář i dialogy. Mám dojem, že úroveň inteligence i rozmluv by byla naprosto totožná:) Logika i triky dosahují statusu "The worst" a já chvílemi kroutila hlavou nad tím, kam Asylum zahodilo ten svůj nezaměnitelný MEGA styl. Již v začátku přichází dynamický úvod a následné WTF? po prvním výskoku žraloka dvojhlavého z vody při útoku na skupinku lidí. Jerry O'Connell svou rolí v Piranhi 3D zřejmě inspiroval bratříčka Charlieho, který se rozhodl, že jeho životní rolí bude směšná postava profesora Babishe. Za povšimnutí stojí Carmen Electra a její erotické pohyby a kroucení, když se opalovala na palubě, zatímco ostatní šli bojovat proti zrůdné příšeře. Ona si normálně nelehla a neopalovala se, takže to vypadalo, jako kdyby dělala záběry do nejnovějšího porno kousku Rocca Siffrediho. Milý pohled je rovněž na lesbickou scénu, kterou jsem si však nemoha užívat natolik, jak jsem chtěla, protože jsem byla naprosto zdrcena strachem a úzkostí, když se k nim zrovna děsivou rychlostí blížil dvojhlavý žralok:D "Díky bohu, civilizace!", pronesla o rozum ochuzená blondýna, při pohledu na liduprázdný ostrov. Loď má trhlinu, vznikají obavy z potopení, ale po celý film se vesele houpe na hladině, aniž by klesla. Ostrov se začíná potápět, ale při pohledu z dálky vypadá naprosto neporušen, lidé na něm se zdají byt v naprosté pohodě, žádná panika. To a ještě mnohem více uvidíte a uslyšíte v titulu roku!:) Ideální pro uveřejnění do legendární rubriky BRAVA, která pomáhá náctiletým na jejich trnité cestě dospíváním. Lyndsey, 27. Milé Bravíčko, útočí na mě dvojhlavý žralok. CO MÁM DĚLAT?:D "Vím, že je hysterka, ale má právo mít obavy", "Dá se benzín odpálit?", "Kate, deset let jsi nevlezla do vody, když tě strach přemůže, ta věc tě roztrhá na kusy." ()

Reklama

Ombak▼Penari odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem z toho viděl asi deset minut uprostřed. Víc prostě nešlo. Je to naprosto nepředstavitelná věc. Natočit něco takhle špatně, to přece není možný. Někdo, kdo dokáže postavit kameru a zrežírovat scénu, přece nemůže vytvořit něco tak špatného náhodou. Mám pořád pocit, že podobné filmy se musí točit špatně schválně. "Stop. Sjedeme to ještě jednou, tohle bylo moc dobré. Zkuste být všichni ještě o stupeň větší dřeva a dementi. Žraloka zkurvíme až na počítači, ale vy musíte být neuvěřitelně otřesní už na place, jinak ten film neprodáme. Ok, jedeme. Klapka." ()

Rebbit odpad!

všechny recenze uživatele

Více než žraloků se bojím filmu o dvojhlavém žralokovi, horší efekty jsem snad nikdy neviděl, od kdy žralok žere lidi jako nějaká piraňa??? Na to se ani nedá dívat... Potřeboval bych aby tady bylo hodnocení horší než odpad, protože to je slabé slovo, toto není nic lepšího než sračka.... Tento snímek (nebudeme nazývat filmem) se může líbit jen 2letému dítěti, které nemá pořádně rozum, možná bych tento snímek udělal jako seriál a dal bych ho do kouzelné školky :D -1000 % ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Rádio nefunguje, anténa je zlomená... Především musím konstatovat, že nelituji ani vteřinu. Filosofie studia Asylum není úplně nesympatická, parazitování je nejrozumnější a fér punkový způsob, jak se postavit k produkci velkých studií; tvůrčí brainstromingy u nich musí být maxilmální hlína. Oč jde? Dvouhlavý žralok, nejneaerodynamičtější obluda všech dob, kosí posádku prsatic a svalovců profesora Babishe (čti babiš). Loď jde ke dnu a atol, na němž se Babiš & spol. vylodí, překvapivě taky; storka tak krystalická, že nestojí za řeč. CGI nelze hodnotit jinak než jako roztomilou i nejkrvavějších scénách. Zábavu plodí jen sadismus, miliónkrát provařená klišé, kozy, nadhled, kozy, ironie, kozy, zadky. Nadhodnota ale samozřejmě nespočívá v obvyklých kinematografických kvalitách, na něž se zde záměrně rezignuje. Vedlejším produktem fajnové primitivní zábavy je ve výsledku smutná skutečnost, že filmy se stonásobně vyšším rozpočtem nejsou zdaleka stonásobně lepší. Tenhle kinematografický tartar je přes problémy s právníky od Universalu, Warnerů, New Line Cinema a dalších odzbrojujícím způsobem nevinný, primární. Jde o kinematografii, která dává naději, že se režisérem, kameramanem, hercem, trikařem, skladatelem a filmovým vypravěčem může stát každý :-). ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)
  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)

Reklama

Reklama