Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (36)

plakát

Karamazovi (2008) 

Mám trochu potíž se site-specific divadly, je to totiž přesně ten případ alternativy, která se stala mainstreamem. I přes tuhle mou osobní nechuť kontrast oceláren a kultury pořád funguje, byť film tenhle zážitek nevyhnutelně trochu otupuje a naživo by to bylo mnohem lepší. Nicméně i tak je to silný film, který mě hodně zasáhl a nemám mu asi moc co vytknout. Jednoduché, dokonalé, s geniálním soundtrackem.

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

Patrně jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Pět hvězdiček... protože The Rock a protože "This is Brazil!"

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Tohle je přesně ten případ filmu, kdy od začátku do konce víte, že to je neuvěřitelná hloupost, ale nemůžete se přestat smát. Je to naprosto o ničem, příběh prostý až téměř nulový, ale ty hlášky zabíjejí. Rozhodně to není film pro každého :-D

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Cute as hell, ale doporučuju nepouštět s prázdnym žaludkem a lednicí, je třeba mít špajz plnej a mezi scénama si odskočit vařit!

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Na první pohled nekritické nadšení, na pohled druhý dvě tři fantastické scény (první a poslední, kostel, vybuchující hlavy), neméně fantastický Colin Firth, skvěle načasovaný soundtrack... a nic. Furt skvělý, ale jaksi miň.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Jediný co jsem o tomhle filmu věděla bylo že Groota namluvil Vin Diesel. I natěšila jsem se, abych pak byla příšerně zklamaná protože Groot umí jen tři slova. Jinak ale klasika, pobaví i přes neuvěřitelně přihlouplý humor.

plakát

Konečně doma (2015) 

Je to cute as hell, kromě slabší klasické honičky někde uprostřed baví od začátku do konce, vynikající je zejména dabing Jima Parsonse, pobaví i dospělé.

plakát

V Bruggách (2008) 

Tenhle film musel v mojí hlavě dozrát. Nebo moje hlava dozrát k filmu, těžko říct. Viděla jsem ho před třemi měsíci, a pořád na něj myslím, pořád jsem nezapomněla zápletku ani detaily (a to je u sklerotika mého kalibru vskutku pozoruhodné) a přes počáteční nenadšení musím s odstupem přiznat, že chytne a nepustí. Těžko mu něco vytknout.