Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Natalie Portman

Natálka je jen jedna! Navíc královna Amidala (chcete-li, tak Padmé) je jedna z nejvydařenějších postav celé Star Wars hexalogie a jako sexy mimozemšťanka sbírá další body navíc. V Leonovi byla prostě úžasná. Další obrovský herecký talent, který má před sebou velkou budoucnost. Točí jako o život a má cit pro zajímavé role. Kromě toho to navždy bude ta nejvíc sexy mimozemšťanka (já jen, že opakování je matka moudrosti). :-)

Jennifer Connelly

Opravdu se najde někdo, kdo si malou balerýnku Deboru (Tenkrát v Americe) nechtěl vzít?! Pro mě je to jedna z nejtalentovanějších hereček současnosti a věřím, že s dobrými rolemi bude ještě růst. Moje top: Requiem za sen, Dark City, Krvavý diamant. Jen se pořád ptám, proč jí někdo něco neprovede s tím obočím. :-)

Michelle Pfeiffer

Je krásná, je talentovaná a ačkoliv je to blondýna, tak se mi líbí. :-) Točí už takřka 40 let a pořád je to radost ji sledovat. Bylo by rychlejší vyjmenovat role, ve kterých se mi nelíbila, ale projevu takové neúcty se rozhodně nedopustím. Vynikající hrečka, sympatická žena a velká osobnost hereckého světa. Nebojím se nazvat ji živoucí legendou.

Jodie Foster

Pro mě jedna z nejlepších hereček, kterou jsem měl na obrazovce možnost poznat. Za Mlčení jehňátek, Úkryt, Příliš dlouhé zásnuby či malou roli v úžasném Taxikáři. Napříč žánrem je pořád vynikající.

Julianne Moore

Ideální kombinace ženské krásy (byla to láska na první pohled) a skvělé herečky (Magnolia, Big Lebowski, Hříšné noci). Víc psát nechci, poslintal bych si klávesnici. :-)

Marion Cotillard

Lehounkými krůčky se prosazuje do mého filmového vesmíru. Zatím to byly jen nenápadné maličkosti, ale tuším tady velkej potenciál. Momentálně jsem ve stavu, kdy na obrazovce vždycky upoutala moji pozornost a zatím vyčkávám na tu správnou zádumčivou náladu, abych si mohl naplno vychutnat její Edith Piaf. Uvidíme...

Tak furt bez Edit, ale zato s Inception a hlavně s TDKR! Je to klasa!

Ellen Burstyn

Skutečná filmová lejdy! V mé "top 10" za Vymítače ďábla a především za neskutečný výkon v Requiem za sen. Pohled jejích černých očí je možná až moc tvrdý, ale herečka je to brilantní.

Joey Lauren Adams

Jen za Chasing Amy. Byla to úžasná role, které se zhostila s obrovským zaujetím a entusiasmem. Okamžitě jsem se zamiloval do jejího hlasu, byť tak trochu připomíná vrzající dveřní panty. :-)

Liv Tyler

Dala přednost Aragornovi přede mnou, ale to celkem chápu. :-) Elfka, která když se usměje, jasně deklaruje fakt, že uši nejsou to největší, co jejímu obličeji dominuje (táta se v ní nezapře). Asi se najde kupa lepších hereček, ale Arwen je jen jedna.

Mary-Louise Parker

Téhle kočce že bude za chvíli padesát? Pche! Vypadá na třicet a je to přesně ten typ ženy, která sice není Miss World, ale při tom si ji včichni zamilují. Já tedy ano. Obrovsky sympatické stvoření a celkem chápu Willise, že si kvůli ní nechal v RED nakopat pozadí i ve svém pokročilém věku...já bych to udělal taky.