Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Je to jako sledovat nudný Let's play na Youtube...ale horší. S každým dalším dílem trapnější a infantilnější, vážně nechápu proč se to ještě vysílá. Oprava: Spletl jsem se. S každou minutou je to horší.

plakát

Maturita (2013) odpad!

Větší shit jsem neviděl. Ani televize to neutáhla a po pulhodině se to vyplo.

plakát

Miley Cyrus: Wrecking Ball (2013) (hudební videoklip) odpad!

Dost nechutný klip, písnička za moc nestojí...neví co k tomu ještě dodat. Kdyby se alespoň zamyslela nad tím jestli má na to hrát v takovém klipu. Nedá se na ni dívat. Jen bídná snaha upozornit na sebe pomocí skandálního videoklipu o kterým se bude mluvit v médiích...Protože když si neumím zajistit úspěch svým zpěvem tak proč si neudělat reklamu v bulváru že? Je to zadara a ty děcka na to stejně skočí.

plakát

Happy Feet (2006) 

Nic ve zlém, ale představa zpívajících tučňáků je sama o sobě dost divná, natož o tom dělat film. Děti to možná zabaví, ale ostatní se budou spíše nudit. Dobrý je až samotný nápad s nadbytečným rybolovem kvůli kterému tučňáci nemají potravu...tomu se ale věnuje film vpodstatě až na konci, takže nic světoborného...

plakát

Kutyil s.r.o. (2008) (seriál) odpad!

Trapná kopie seriálu Susedia, párkrát jsem se sice zasmál, ale většina použitých vtipů už je ohraná a raději bych uvítal seriál s novými postavami, než je brát z jinama jen aby si zajistili sledovanost. Už jenom samotná znělka mi leze na nervy...

plakát

Správci osudu (2011) 

Dobrá oddychovka se zajímavým nápadem. Člověk se na to musí sice dívat s jistým nadhledem a nehledat v tom realističnost, pokud to ale dokážete, užijete si to. Jediné co mi tam trochu nesedlo byl konec a podivnosti jako klobouky a "teleportace" dveřmi.Každopádně něco nad 80% bych tomu dal, takže 5*.

plakát

Dr. Dolittle 3 (2006) odpad!

Kdysi jsem to bohužel viděl v TV a pak jsem konečně zjistil, jak to vypadá, když někdo musí nutně vydělávat na úspěšné značce a neodradí ho ani to, že tam nemůže obsadit hlavního protagonistu z předchozích dílů.

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Nejsem zrovna fanoušek hororů, přesto se mi tento docela líbil. Nějakou tu hororovou atmosféru to mělo, místy to bylo slušně depresivní. Fanouškům tématiky UFO se to líbit bude, ostatním asi už moc ne. Je to takový průměr, nic co bych nutně musel vidět znova, ale ani nemůžu říct že by to byla katastrofa.

plakát

UP.paráda (2009) (pořad) odpad!

Viděl jsem sice jen jednu nebo dvě scénky, ale vypadalo to tak úchylně, že o hodnocení mám jasno. Kdyby tohle sledovaly děti pravidelně tak by lidstvo za pár let vyhynulo. Ještě že už se to nevysílá.

plakát

Čas na dobrodružství (2010) (seriál) 

Něco tak šíleně divnýho jsem snad ještě neviděl. Právě proto je to ale tak vtipný. Mluvící sladkosti a k tomu ty divný obličeje...zkrátka plné hodnocení si to zatím zaslouží. Jen si říkám co autoři požili, když to vyráběli...