Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (416)

plakát

Počátek (2010) 

2** body Asi budu hloupější.. já nějak nechápu funkci toho architekta a nutnosti bludiště. Celé mi to připomnělo Němého Bobeše, "to bylo tak...", "to bylo tak...". Jen ten chlapec s obručí mi tam chyběl.

plakát

Saltová (2010) 

2** body Nestíhám psát komentáře, nestíháme nic. [X] Minus 1* bod Nemyslet u toho, divili byste se proč sniper čumí po holubech a ne do flinty, aže vesnice v Severní Korei bude patrně lépe hlídaná než bílý dům a tak. [X] Minus 1* bod Ty jo, ty rusáci to maj fakt vymakaný. A zase jsou všichni tak zarostlý a vše mají šedivé... [X] Minus 1* bod Děj, škoda že tam nebyl nějaký děj. [X] Tomáš a Vlček z Prahy. No jo no..

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Naše porota uděluje 3*** body Po dlouhé době jsme koukli na český film. Nový český film. [X] Minus 1* bod Film byl dle nás příliš dlouhý. Sedět v kině 2 hodiny a kousek je pro nás až dost.[X] Minus 1* bod Sice je tu napsáno, že je to komedie/drama, ale ta roztříštěnost mi vadila. Z naše velmi subjektivního laického hlediska si měl vybrat buď víc komedie a trvat půlku, nebo víc drama a trvat půlku. [X] Pokud bych měl hodnotit jak jsem užil "okolo" filmu, tak 5***** bodů. Prostě mám tu naši rodinku rád.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Náš uživatelský účet naděluje 4**** body Já se smál, já se smál hodně, já si hodně odpočinout, já mít radost z toho film. [X] Minus 1* bod Moc, co bylo už hodně moc, tank a kontejnerová loď. Odcaď pocaď, sem už ne. [X]Tohle by mohlo pokračovat, udělat z toho takové minisérie v délce filmu.

plakát

Machete (2010) 

Tenhle film nejde hodnotit. Buď jste fanoušek nebo ne. To není film, to je jistý typ umění. Kterému ale nerozumím :-D [X] EDIT: Jíťa dává 3*** body, klasický Rodriguez, který splnil její očekávání.

plakát

Robin Hood (2010) 

2** body Rychle a stručně. Měl jsem asi 25 připomínek. Za prvních 30 minut. Nechci si na ně ale ani vzpomenout. Prostě totální krach. Ať amíci točí filmy o indiánech, Evropu nechte evropanům. Děkuji

plakát

Cesta (2009) 

2** body Nebavilo....

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Plná palba 5***** bodů Ale tohle bylo hezky udělané, po delší době opět hezký animák.