Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Dobrá čarodějka (2008) (TV film) 

Děj je zajímavý, herci byli vybráni skvěle, Catherine Bell i Chris Potter jsou sympatičtí a řekla bych, že půvabná a tajemná Catherine je pro roli Cassandry jako stvořená. Ačkoliv bych to nečekala, tento televizní film mi úplně učaroval :)

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Zdá se, že Johnny Depp je skvělý naprosto všude! Jeho Willy Wonka je (jako skoro každá Deppova postava) potřeštěný, sympatický, vtipný a pohotový. Film je milý, pohodový a vtipný. Akorát na zažehnání špatné nálady :) Karlík je roztomilý, děda je super nadšenec, maminka "Helena" je milá, hezká, sympatická a Willy Wonka? Hvězda celého filmu! Co dodat? "Chewing gum is really gross, chewing gum I hate the most!" :D

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Johnny Depp je komik. Důkazem je jeho role kapitána Jacka Sparrowa. Vtipný, trošku nemotorný, ale velice chytrý pirát. Prokletí Černé perly se hned po prvním shlédnutí zařadilo mezi mých nejoblíbenějších. A hudba je nádherná!

plakát

Devdas (2002) 

Příliš dlouhé, chvílema nudné drama. Kostýmy překrásné, kulisy také, stejně tak písně. Aishwarya podává skvělé výkony, což už nelze říci o Shahrukhovi, který za celý film jenom chlastá a brečí. Dojemné to je, krásně jsem si u toho zaslzela, nebylo to špatné, ale není to film, který bych chtěla vidět častěji...

plakát

I Hate Luv Storys (2010) 

Vtipná a roztomilá romantická komedie. Sonam Kapoor je půvabná, Imran Khan správný chlapík. Bylo zábavné pozorovat, jaké filmy se tu objevily nebo byly naznačeny. a objevilo se tam pár skvělých narážek na Devdase ("Panák každý den a je z tebe Devdas!"). O legraci opravdu nebyla nouze :)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Alenka se hned po prvním shlédnutí stala mou nejoblíbenější "pohádkou". Jako malá jsem měla ráda tu kreslenou Disneyovskou blonďatou holčičku, která se náhle ocitá v Říši divů. Teď, po shlédnutí Burtonovy Alenky jsem si po několika letech tu kreslenou pustila. Ne, není to ono. Kloboučník v podání Johnnyho Deppa je krutopřísnej a nemá absolutně žádnou chybičku, Říše divů vypadá chvílemi opravdu jako skutečná, Šklíba na rozdíl od kreslené není kočka, ale kocour připomínající Garfilelda a hlášky se přidaly k mým nejpoužívanějším... Co ještě dodat? Nemáte tušení proč je havran jako psací stůl? :) :) :)

plakát

Cizinec (2010) 

Johnny Depp jako nesmělý matikář . Mě se to líbilo!! Ano scény chvílema uvadaly a nic moc zajímavého se tam nedělo, ale jinak to bylo velice pěkně udělané, hudba krásná. Angelinu Jolie tedy nemusím, pravda, ale myslím, že se pro roli Elise hodila. Musím se přiznat, že film se zařadil mezi mé nejoblíbenější :).

plakát

Garam Masala (2005) 

Když jsem četla kritiky k tomuto filmu, říkala jsem si, že to určitě nemůže být tak strašné... a ono je!!! Garam Masala je skutečně propadák, který nezachrání ani sympaťáci Akshay Kumar a John Abraham neboť hrají neskutečně stupidní týpky. Nudu zahnaly snad jenom písničky, které se přidaly k mým oblíbeným (a za které ty dvě hvězdičky). Jediné celkem "vtipné" scény (ale taky to není žádná sláva) jsou na začátku, kdy oba hrdinové pozvali na večeři stejnou slečnu, nebo když Macův sluha měnil fotky, kdykoliv přišla jiná slečna... Zbytek filmu byla ale jen hloupá ztráta času...

plakát

Neuvěřitelná láska (2009) 

♥ ♥ KAMBAKKHT ISHQ ♥ ♥ - překvapivě milý, a vtipný film, který jsem si zamilovala :) Byla jsem na něm v kině a celý kino bylo mrtvý smíchy,a při nástupu Sylvestera Stalloneho kino řvalo a tleskalo jako by tam opravdu byl. Fakt nejpohodovější atmosféra v kině co jsem zažila.Právě mi hraje OST na plný pecky a nemůžu si přestat zpívat :D xD Prostě OBROVSKÝ zážitek. Jediná scéna, která byla opravdu trapná a podle mého by tam vůbec nemusela být je, jak tlustá černoška surově hledá u Viraje drogy... Kareena Kapoor nic moc hezká a na pohled protivná baba. Do role Simirty by mi možná více sedla Preity Zinta, která umí zahrát protivnou a zároveň je u toho i krásná. Ale kdo ví, třeba by to bez Kareeny nebylo ono. Každopádně jsem si to moc užila a došla ke změně názoru: Ano, Akshay Kumar opravdu JE hezkej chlap :) :) :)

plakát

Love Impossible! (2010) 

Nádherný film!! Překrásný děj, i když se dá už předem říct, jak to dopadne. Musím říct, že Advika Yadav je opravdu sladká (i když je zezačátku na zabití xD) Dávám 5 hvězdiček, protože se film okamžitě zařadil mezi mé nejoblíbenější a písničky poslouchám pořád dokola :) A taky jsem si na konci pěkně pobrečela.