Reklama

Reklama

Dobrá čarodějka

(TV film)
  • Česko Hodná čarodějnice (více)

Obsahy(1)

Policejní šéf Jake Russell (Chris Potter), ovdovělý otec dvou dětí, zahoří láskou ke své nové sousedce Cassandře (Catherine Bell), která se nastěhuje do strašidelného Šedého domu. Ale když si Cassandra otevře čarodějnický obchůdek Zvon, Kniha a Svíce, musí ještě najít cestu, jak okouzlit ostatní sousedy, od nichž se jí dostalo mrazivého přijetí. Má spoléhat na své triky a důvtip, nebo bude zapotřebí opravdového kouzla? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Jestli něco vystihuje tento film to je to slovo "milá". Catherine Bell je nejmilejší čarodějka na světě a jejímu kouzlu bych rád podlehl :) Milý takový dětský příběh, plný milých lidí až na starostovu ženu, a tam začíná celá zápletka. Ale je pravda, že jediné co mě na tomto filmu je baví je právě postava Cassie, kdyby ji hrál někdo jiný než Catherine, tak bych se na další tři pokračování asi nepřipravoval :) Je to vážně milý film :) ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

V podstatě klasická romantická komedie, která může volbou hlavní hrdinky trochu připomínat Čokoládu. S tím rozdílem, že Catherine Bellová by ze srovnání s Jacqueline Bissetovou vyšla na hlavu poražená, přestože je to tady právě ona, kdo drží příběh pohromadě. Prostě se přistěhuje do malého amerického městečka, kde řeší jeden problém starousedlíků za druhým. Nezištně. S úsměvem. ()

Reklama

vlaasek 

všechny recenze uživatele

Film na některé ospalé zimní ráno. Navozuje velmi příjemnou atmosféru. Ještě tak si uvařit čaj a k tomu si vzít něco malého k snědku. Jaj, taková pohodička. Okouzlující čarodějka rozehraje svůj decentní příběh, který neruší, a u kterého se - alespoň mně - dobře odpočívá. Navíc přinejmenším dvě další pokračování neztrácí na kvalitě. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

O deset procent budu nadržovat, ale já prostě Catherine Bell miluju. Nehrát tam ona, tak bych o tento kanadský kousek ani neprojevil zájem. Jinak jde totiž o klasickou rodinnou podívanou v až pohádkovém stylu, což obecně rozhodně není můj šálek kávy. Ale stopáž je v pohodě únosná a ta hodinka a půl utekla příjemně. Jo a už jsem říkal, že Catherine Bell miluju? :-) 70 % Oblíbená část- šerifova historka o zvonici ()

Jirkacek 

všechny recenze uživatele

Snímek Dobrá čarodějka jsem musel povinně shlédnout doma v rámci jednoho z romantických večerů a pro klid v rodině, ale rozhodně toho nelituji. Připsal jsem si tak na své filmové konto další kanadský počin, aniž bych těch 89 minut považoval za ztracený čas. Jelikož jsem od prvního dílu o čarodějnici - nečarodějnici nic nečekal, byl jsem s jednoduchým dějem spokojen a film tak dokonale splnil svůj účel, kterým bylo odpočinout si od všedních starostí. Vše začalo seznámením se s policejním šéfem Jakem Russellem, v podání Chrise Pottera, kterému zemřela nedávno manželka a na krku mu zůstaly dvě děti - menší dcera Lori a starší syn Brandon. Obě ratolesti cestou do školy prožívali strach, když kráčeli okolo strašidelného domu, který byl celá léta opuštěný a jemuž se přezdívalo Šedý dům. Brandona navíc šikanoval starší žák školy, kterému musel dávat peníze nebo svačiny a Lori zase měla děsivé sny. Do této atmosféry přišla jednoho dne tajemná žena Cassandra, kterou si zahrála svůdná Catherine Bell a myslím že kdyby se ve filmech o čarodějce neobjevila právě ona, celé to dílo by mělo podprůměrnou úroveň. Nová obyvatelka malého městečka si na hlavní ulici otevřela čarodějnický obchůdek Zvon, Kniha a Svíce, v němž prodávala netradiční zboží a také dávala lidem rady, jak vyzrát na vlastní problémy. Postupně ji navštívila celá rodina Russellových , včetně dědečka, který chtěl vždy navštívit Irsko a nikdy nenašel dostatek odvahy americký kontinent opustit. Jenže Cassandra byla oblíbená pouze u menší části obyvatel a mezi její hlavní nepřátele patřila obtloustlá manželka starosty ztvárněná Catherine Disher. Ta dokonce na ulici nechával občany podepisovat petici za zavření obchůdku a štvala lidi proti sympatické Cassandře. Bylo mi jasné, že vše nakonec dobře dopadne a také že se určitě Cassandra dá s rodinou Russellových dohromady, ale takto čitelný děj mi vůbec nevadil. Dokonce mne bavilo, jak zajímavě vždy dokázala lidem poradit, protože to nemělo moc s čarováním až tolik společného, přičemž nejlepší byli králíčci, kteří Lori zbavili zlých snů. Jen jediná otázka mne trápila, když se na naší TV obrazovce objevily závěrečné titulky - uměla Cassandra čarovat nebo ne ? Snad odpověď dostanu v dalších filmech, v kterých se ona tajemná osůbka objevila. Suma sumárum, Dobrá čarodějka si u mne vykouzlila tři dobré hvězdičky ***. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama