Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 003)

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Naprostá akční a špiónská bomba! Navíc se rozhodně nemusíte obávat, že by v té nejlepší zábavě chyběl "ohňostroj" nebo ukázka, jak se zdraví v Německu. Jedna z nejlepších komedií, co jsem za poslední rok zhlédla.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Trailer ve mně vzbudil neočekávanou zvědavost. A rozhodně mohu říct, že PILOT nezklamal mé očekávání. Nenechám si ujít další díly a celkové hodnocení postupně přidám. //Edit : po zhlédnutí 1 série hodnotím 90%. // Edit2: Dnes 4.10.2015 běží premiéra posledního dílu 2 série. Bez pochyb můžu hodnotit na 100%, ať dopadne série jakkoli, rozhodně se do mě seriál zakousl a nepustil.

plakát

Jurský svět (2015) 

125 minut mi přišlo jako pouhá půl hodina, sotva to začalo a už se konala závěrečná dinosauří kousanice! Rozhodně nový Jurský Park předčil mé očekávání. Velká spokojenost a pokud by se někdy konalo další pokračování, snad se toho ujme i stejný režisér této práce - Colin Trevorrow.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Napínavé, neuvěřitelně akční a závěrem i smutné a také (díky scéně na pláži) i pro mě dojemné. Velmi důstojné zakončení série F&F s Paulem Walkerem. Rozloučení bylo nádherné, smekám před tvůrci.

plakát

Rivalové (2013) 

Nejsem ani trochu fanynka F1 a obzvlášť ne hvězd v tomto sportu. Ani párem volů by mě k televizi, kde poběží formule, nedostali. Nicméně adrenalinu, rychlých aut, skvělé atmosféry, příběhu fanynka jsem. Příběh Nikyho Laudy mě zaujal. Filmy s touto tématikou je opravdu mé gusto. A příběh Jamese Hunta byl téměř stejně zajímavý jako Nikyho. A herec ztvárňující Nikyho byl famózní! Jednoznačně stojí za zhlédnutí.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Yeeeah! Čerstvé dojmy z kina jsou hodně zajímavé a jednoznačně se mi to moc líbilo. Výlet s trpaslíky, Bilbem a Gandalfem je výprava na dlouhou dobu. Z pavouků mi běhá mráz ještě doposud. A Šmak a jeho zlatá dračí poušť? Neuvěřitelný! Nejsem odborník na efekty a hrát si na to nebudu, ale hodně se mi scény s drakem líbily. Těším se na pokračování a atmosféru v Dol Gulduru, ale také na události v jezerním městě a kam nás pzavede skřetí armáda. A ráda zase vidím na scéně Legolase. Elfí slečna (Evangeline Lilly) je příjemné zpestření. Musím se pustit do čtení knih!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Jamie Foxx to prostě umí. Quentin Tarantino to prostě co? Umí! (A to se přiznám, že nejsem nijak velká fanynka.) Christoph Waltz jakbysmet a o DiCapriovi ani nemluvím. Navíc úžasná kamera, ty záběry mě příjemně nadchly. K tomu hudba, která mě naprosto šokovala a byla daná ve skvělých chvílích. Čekala jsem na prosto nudný western a při zjištění, jakou dobu film trvá, jsem si připravovala polštář na usnutí. Naštěstí mě film tak moc bavil, že jsem si na čas vzpomněla až tehdy, když bylo vymalováno (a to doslova)!

plakát

Trust (2010) 

Pamatuji si, jak jsem tenkrát viděla trailer a byla šokovaná, natěšená a už jsem si to přála vidět. Čas plynul a mně v mysli trailer zůstal, než jsem si po nějaké době vzpomněla, že už by to mohlo být k sehnání. Jsem šokovaná a nechápavě vrtím hlavou jen při pomyšlení na Trust, na tu onu "zneužitou" slečnu, která byla neuvěřitelně naivní. Pravdivé, smutné, naivní, šokující (ano, opakuju se, já vím) a z části i nechutné.. Rozhodně zhlédnutí nelituju, takové filmy mi příjdou zajímavé, obzvlášť to téma. Zpracování má hodně co do sebe, herci výborní. Doporučuju.

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Brilantní Hugh Dancy v roli Willa Grahama, na straně druhé je tu slizký, nechutný Dr. (Kanibal) Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen), který má zvracené chuti a já osobně bych s ním polemizovala o tom, co servíruje. Ale znáte to: proti gustu.. Já osobně jsem uchvácena nejen výborným hereckým složením, charaktery, hudbou, ale hlavně atmosférou! Dřív bych nevěřila, že někdo dovede předčít Hopkinse v roli Hannibala Lectera, ovšem dnes už mám názor docela jiný. S mírným zklamáním ze závěru jsem i přesto natěšená na pokračování.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Gerard Butler se mstí a stojí to rozhodně za to! Geniální podívaná.