Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (1 461)

plakát

Fallout - Cíl (2024) (epizoda) 

Nejhorší na celém seriálu je hudba. Respektive ta starodobá, protože se úplně k danému tématu a situacím na plátně úplně nehodí. Když se ale rozezní orchestrální hudba, tak je to zase velká paráda. Natočené to je skvěle, efekty a kulisy, to je opravdu rachot. Postavy se setkávají a příběh se posouvá. Zatím se jedná o skvělou podívanou.

plakát

Fallout - Ghúlové (2024) (epizoda) 

Další skvělý díl, tentokrát se o něj postarala Lucy. Hlava je fuč, ale z Lucy se stává drsňačka. Doufám, že Gloul začne bejt trochu taky dobrák. Tajemství Vaultu 32 se začíná odhalovat.

plakát

Fallout - Hlava (2024) (epizoda) 

Díl, který se příběhově moc neposune, ale je doslova dobrodružný. Všechny 3 postavy jsou na cestách, a brození pustinou, ať už po písku, nebo rozpadlým městem, nebo okolo jezírka, které lemuje zeleň. To je prostě fajn podívaná. Scéna s hltačem povedená a dokonce dojde i na setkání. Každopádně výprava pokračuje, zatímco ve vaultu se rozhoduje o osudu nájezdníků.

plakát

Fallout - Konec (2024) (epizoda) 

Fallout, videoherní postapokalyptická série, která konečně dostala filmové zpracování. Prvním díle se ocitáme ještě ve světě před útokem a poté už ve vaultu. Setkáváme se s frakcí brothers od steak a v ní s postavou Maxima, ve vaultu s postavou Lucy, která mě zaujala nejvíc a nakonec s gloulem kovbojem. Příběh vypadá slibně. Vůdce vaultu byl unesen a dcera se ho vydává hledat. Hráči ale vědí, že se příběh rozjede na více frontách a s několika reakcemi. Co se týká provedení, tak nádherné kulisy, skvělé audiovizuální zpracování a práce s kamerou.

plakát

Fallout - Minulost (2024) (epizoda) 

Lucy a Maxim se spojí aby pátrali společně, jejich cesta skončí na nečekaném místě. Mezitím je dění ve vaultu 33 čím dál tím více podivnější.

plakát

Fallout - Past (2024) (epizoda) 

Skvělý konec, dobrý flashback, třeba ta výřivka na krásné zahradě s martini, to jsem záviděl a docela vydařený ghoul. Tajemno a atmosféra nechybí a seriál je sympatický, jen by to chtělo už nějaké odpovědi.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Pro mě je tento seriál velkým překvapením. Jedná se o skvělou filmařinu a o to více potěší, že to je česká tvorba, kterou nemusím. Pár českých seriálů jsem viděl, ale tento stoprocentně patří mezi ty nejlepší, které by jste napočítali na prstech jedné ruky. Skvěle natočené, výborný scénář, dobrý výběr herců a parádní výkony. Je to precizní ztvárnění části z české kriminální historie. Takže hodnocení někde na pomezí 4a5* . A proč se nepřiklonil výš, když je to ještě k tomu naše produkce ?

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Možnost léčby (2024) (epizoda) 

První díl nového Českého seriálu o známém kriminálním případě 80tých let. Detektivky mám rád, českou tvorbu nikoliv, ale občas se najde pár výjimek, které za to stojí. Tohle vypadá na solidní dílo. Vražda, vyšetřování a první stopy.