Reklama

Reklama

Recenze (22)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám z toho stejné pocity, jako když jsem sledoval podobně očekávaný, vyhajpovaný a nakonec rozpačitý The Last of Us. Když už se něco dělo, bylo to dobrý, ale že by to bylo atmosferické, vtahující, originální? To jen výjimečně. Možná to funguje jako kombo pro ty, kteří jsou fandy hry. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazný úpadek oproti prvním dvou dílům. Příběh se moc neposune, je tu nepochopitelně MOC zeleně a modře, Wasteland ani města nenesou památky po Raiders, RADškorpíkách, mutantech, atp. Zábavné pokoukání to bylo (rozbitý vodní chip je výborný odkaz na hru) pořád, ale chce to využívat více svět, který je k dispozici. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tu sešup. 1) flashback intro bylo jako smutná parodie - pohled na štáb byl vizuální groteska a obsahově zbytečný. 2) cokoliv z Vaultu 33 mě už nezajímá (hlavní linie se odehrává jinde) nemluvě o tom, že se chovají jako dementi (viz kauza věznice). 3) proč neměla pipka tu hlavu v batůžku? (beztak tam má kraviny). 4) černoch se chová jako dutina (a v jeho lince byla zase nějaká protivná asiatka - jako v Halo… to neumí hrát jinak?). Jediné co mě opravdu pobavilo je poslední minuta před titulky (ale kvůli tomu nadstandard určitě nedám). ()

xzajox

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páči sa mi spôsob rozprávania príbehu. Spomínajú tam toho dosť a pritom nemám pocit, že by to moc nasilu lepili dokopy, scenár a réžia teda dostáva plus. E03 je trochu pomalšia a kĺzala by až k priemeru. Zachránil to však moment "The water chip is broken", kedy mi zabehol pukanec. Vidím, že sa kade tade snažia vložiť niečo z každého dielu: Sunset sarsaparilla z NV, Gulper z Far Harbor... plus známe platňové 60's hitovky. Stále sa bavím perfektne. Úsmev, palec hore, 91% - 5* ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uverili ste niekto tomu obrazu ako utlocitna a naivna Lucy prenasa hlavu pustou? :) Paradne na kameru a velky zaber ale v taske alebo batohu by to bolo primerane jej charakteru. Rusilo to. Pobavila ziskuchtiva opravarka / pajk-erka. :) "Show me the picture....yeh, THAT,'s definitely HIM." Vsetci asi ocakavame ako skoncia naivni a hlupucky vault-aci. ()

Zajímavosti (1)

  • Scéna, ve které technik Vaultu 33 sdělí Overseerům, že se rozbil vodní čip, je odkazem na úplně první herní „Fallout“, ve kterém hledání vodního čipu bylo hlavní zápletkou. (UncleMorty)

Reklama

Reklama