Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (34)

plakát

Trojí hranice (2019) 

Jedna velká nuda!!! Akce žádná, drama je větší i na ha**lu když se*u, prostě film nedokáže zaujmout ani povedeným castem. Bída!!!!!!!!!

plakát

Sicario 2: Soldado (2018) 

Film má sice skvělou atmosféru jako jednička, nicméně v tom to díle je jedna velká vada a to strašně slabý příběh, respektivě jeho druhá polovina ve které jakoby nic nedávalo smysl!!

plakát

Noční jízda (2013) odpad!

Jako sorry ale nechápu jak tohle může mít 72%. Fajn ještě beru to že se celý film odehrává jenom v autě s jedním hercem ale kdy by se tam aspoň řešilo něco dramatického nebo to tak aspoň působilo. Bohužel ale celý film byl postaven jen na řešení betonu a že pán Hárdy napustil svoji sekretářku a vzniklo s toho dítě a následně to ohlásil své rodině a to ještě po telefonu tramtadadá. Zvládnul jsem 30 minut pak mě to nedalo a zbytek filmu jsem proklikal až ke konci jestli se aspoň tam neodehraje něco zajímávého a ono ne nic se tam nestane a kdy bych Hárdyho neviděl v jiných novějších filmech tak bych věřil že ještě teď jede po dálnici do Londýna... Prostě i Tom dokáže zklamat, ten to film je naprostá sračka!!!!!

plakát

Dokonalá loupež (2018) 

Škoda, škoda mohlo to mýt 5 hvězd ale bohužel Butler v některých momentech dost přehrával. Následně skvělá manipulace se zbraní od gangsterů je vmetena do haj*lu bídnou manipulací poldů. A nakonec ten závěr že boss byl ten jouda v červeném tričku to fakt néé. Tak že to máme 1,5 hvězdy dolů za kokota v červeném a půl hvězdy za Gerarda a tu manipulaci, to máme 3 hvězdy na víc to nemá.

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Jsem naprosto uchvácen, nejen že jsem hltal každou minutu dokumentu ale já měl po celou dobu husí kůži. Neuvěřitelně emocionálně zpracované dílo, záběry z turnaje doplněné o komentáře hráčů Kanady, USA a Ruska a zprostředkování pohledu z druhé strany a to všechno doplněné o záběry z naší revoluce a vůbec o nahlédnutí do našich životů v té době stojí prostě za to. Vzpomínám si na zápas proti USA, který jsme celá rodina sledovali u babičky, na zápas s Kanadou který nám pouštěli ve škole a samozřejmě nezapomenutelné finále s Ruskem na které mě musel budit můj taťka, proto že já byl ještě malé dítě. Jak jsme zápas sledovali doma s taťkou, bráchou a našim sousedem a nezapomenutelný výkřik GÓÓÓL mého otce. Ač je to sport jsou to krásné a nezapomenutelné vzpomínky a možná i proto je tento dokument tak famózní.

plakát

Tokarev (2014) 

Opravdu dlouho jsem neměl nutkání zde nic komentovat, bohužel opravdu dlouho jsem neviděl takovou slátaninu jako je ten to film. Tohle je naprostá katastrofa, zápletka filmu a jeho celková konzistence absolutně nedává smysl a Nicolas v hlavní roli je opravdu bídný. Jediná věc která zachrání ten to film od označení odpad je povedené hudební pozadí celého filmu. Tak že jedna hvězda, spíš půlhvězda kdy by to šlo.

plakát

Ochránci (2017) odpad!

Dialogy i když se snaží tak jsou naprosto prázdné a postrádají logiku. Příběh bez nápadu a v celku dost nudí, efekty jsou dost chabé a visuál medvěda tak to fakt nechápu, to vážně v rusku nemají prachy aby ty animace udělali na úrovní dnešní techniky, neskutečně odporně udělané. A zvukové efekty ve filmu naprasto chybí, při akčních scénách hraje jenom hudba a to je všechno... Je mi líto ale tohle je naprostá sračka a totálně nechápu jak ten to snímek mohl spatřit světlo světa.. Osobně si zakládám na tom že i když je film sebevíc špatný a nelíbí se mě tak se na něho do dívám, bohužel zde to nešlo a závěrečnou půlhodinu sem nezvládnul a film vypnul!!! Naprostý odpad!

plakát

Inferno (2016) 

No pane jo!!!!!! Pán Hans Zimmer se teda předvedl ta hudba v celém filmu je totální SRAČKA!!!! Oba předešlé filmy měli prvotřídní hudbu která udělala parádní atmosféru po celý děj ale tady, tady prostě jako fakt hovno!!! A pán velikán pak jebne do závěrečných titulků song z šifry mistra leonarda prostě ten nejvíc vypalovák poslední doby, vážně to jako vážně pane Zimmerman... A já hlupák se zase těšil na tu nadupanů atmosféru ale nééé dostla sem pěkně řídku sračku prostě SRÁÁČKU!!!!!!! Hansi tohle si pojebal ty demente!!!