Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Hobití trilogie není tak úžasná jako Pán prstenů, ale stále je velmi dobrá (rozhodně lepší, než to co na nás chrlí den co den v televizi). Hobit je především pohádkový příběh pro děti, ale Jackson z tohoto příběhu dokázal vytáhnout vše, co šlo a podívaná je nádherná. Jediná vada na kráse jsou digitální triky během celé bitvy, jelikož jsem si chvílemi připadala, že koukám na počítačovou hru. Dokonce jsem Jacksonovi díky prodloužené verzi odpustila ten "milostný trojúhelník", který mě tak hrozně štval ve druhém díle.

plakát

Jezinky a bezinky (1944) 

Skvělá oddechová komedie, u které jsem nejen nasmála ale i trochu bála. Tetičky, které se ze začátku jevily nevinně, jsou úžasně šílené. Vlastně skoro každá má jistý "problém", a to dohromady vede k velmi vtipným a zamotaným situacím. Pro mě určitě to byla nejlepší komedie, co jsem viděla za poslední rok.

plakát

Forever (2014) (seriál) 

Pro mě příjemné překvapení minulé seriálové sezony. Konečně hlavní nesmrtelný hrdina, který nemusí sosat krev, aby žil na věky. Sympatické obsazení (hlavně Abraham je super "děda"), detektivní zápletky, Henryho flashbacky z minulosti a takový zvláštní humor jsou hlavními plusy tohoto seriálu. Jen je škoda, že seriál nebyl prodloužen.

plakát

Paddington (2014) 

Jak to jen říci? Velmi britské, roztomilé, vtipné a přitom pobaví i přerostlé diváky :)

plakát

Láska všemi deseti (2012) 

Nečekaně příjemný filmový zážitek. Sympatičtí hrdinové, retro námět, troška humoru a romantiky, prostě příjemný film na zimní pošmourné odpoledne.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Nepopírám, že nejsem fanoušek romantických komedií, ale ty britské mám asi nejraději. Toto není jen romantická komedie, je to skvostně obsazený film, s krásně propojenými příběhy odehrávající se v Londýně v čase předvánočním. Výhodou tohoto filmu je, že není jen a pouze o šťastných koncích, ale i o těch ne úplně dořešených. Navíc je film protkán vtipnými momenty. A v kterém jiném filmu se vám poštěstí držet palce tolika postavám najednou?

plakát

Vánoce na zámku (2011) (TV film) 

Přestože jsem očekávala klasickou vánoční nudu s trochou romantiky, nakonec jsem byla mile překvapena. Nebudu zastírat, že tento film nemá své mouchy a hlavně klišoidní konec. Bavilo mě to a dokonce jsem se párkrát nahlas zasmála.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Jeden z mála českých počinů, na který se dá koukat.

plakát

Manželská rána (2013) 

Pohodová britská komedie, u které jsem se párkrát pousmála a krásně uklidnila.