Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Romantický

Oblíbené filmy (10)

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Detaily. To je to, co film dělá tak úžasným. Od začátku do konce jsem se nemohla odtrhnout od obrazovky. Co mě opravdu zaujalo, je stále vyzařující optimismus z Amélie (Audrey Tautou) a dobrosrdečnost. Hudba od Yanna Tiersena naprosto skvěle pasovala do prostředí krásné Paříže a v člověku vyvolává krásné pocity. Na tento film bych mohla koukat každý den a nikdy by se mi neokoukal, protože pokaždé najdu něco, co jsem předtím neobjevila. Oprávněně dávám 5*.

Deník nymfomanky

Deník nymfomanky (2008)

Ačkoli hodně lidí tento film hodnotí pouze negativně, já si naopak myslím, že má hodně plusů. Myšlenky, které tu jsou. Myslím, že právě ony dávají filmu tolik! Navíc výkony herečky Belén Fabra byly vynikající! Dávám 5*.

Je to i můj život

Je to i můj život (2009)

Po celý film jsem brečela, ale myslím, že u tohoto filmu se snad ani jinak nedá. Hodně povedené a působivé drama, při kterém jsem se hodně zamyslela nad tím, jak je život krátký a jak bychom si ho měli užívat. Protože někteří takové štěstí bohužel nemají.

Titanic

Titanic (1997)

Už od mých 7 let patří tento film mezi ty nejlepší. Před několika lety jsem doslova hltala slovo po slovu. :] Z celého filmu miluji nejvíc závěr-potopení Titanicu. Scéna, při které se zkrátka neobejdete bez kapesníku a bez slz:] Úžasně zpracovaný film s ještě skvělejším hereckým obsazením. Krásná Kate Winslet jako bohatá Rose DeWitt Bukater a Leonardo DiCaprio jako Jack Dawson. Dávám 5*. :]