Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Recenze (44)

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Ač opravdu nerad, dávám 3 hvězdy a to ještě tak tak...první marvelovka po mnoha a mnoha dlouhých letech, která mě prostě nějak nebavila...snad jen vynikající Bale

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Poctivé 4 hvězdy. Celý svět Free City (GTA) pěkně zpracovaný, vysvětlovačky jsou jasné a nijak dlouhé, efekty v pohodě. Taika jako hlavní padouch si to zjevně užívá. Marvel cameo asi nejslepších 10 sekund ve filmu a hláška capa...to jsem si málem ucvrknul :-) to jsem si musel pak dát dokola ještě několikrát. Není to žádný hlubokomyslný zážitek, ale prostě pohodová oddychovka perfektně zpracovaná a musím říct, že Jodie Comer jsem doteď vůbec neznal, ale chci ji vidět v dalších filmech, akorát tak hezká a moc sympatická. Na sobotní odpoledne paráda.

plakát

Joker (2019) 

no, jen krátce...za víc to bohužel nestojí...na tomhle filmu, je kromě několika dobrých minut na konci a solidní hudby jen jedna opravdu vynikající věc...Joaquin Phoenix...a to je fakt nečekaně kurevsky málo...bez něj bych snad nedal ani jednu hvězdu...tohle pojetí je prostě mimo moje záliby...komix má bavit a sorry jako, tohle fakt 95% času nebaví...jděte s tím k šípku volové, takhle promarnit skvělou příležitost, když už jste urvali tak výborného Jokera...blbci tvl fakt

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Tož asi takhle...seriál jsem tak nějak zaregistroval v průběhu 2.řady a řekl jsem si...jednou snad. Když šla tuším 6.řada, říkal jsem si už bych si na to měl udělat čas. Pak jsem zjistil, že 8.řadou seriál skončí, tak jsem si ještě počkal. No a letos na jaře přišla ta sviňa C-19 a tak jsem si řekl, zkusím to. No zkusil jsem to tak, že mě to chytlo takovým způsobem, že jsem to celé sjel během několika dní. Jako celek řekl bych famozní. Nějaké slabší díly tam samozřejmě jsou, ale zrovna tak tam jsou hodně silné momenty. Nejlepší řada podle mě je jednoznačně 6. Závěr (8.řada a hlavně poslední 2 díly) se mi tedy úplně nelíbil, přišlo mi to takové moc přitažené a byla z toho až moc cítit chuť šokovat, ale ne zcela se to tedy povedlo a myslím, že seriálu by slušelo úplně jiné - lepší zakončení...to ale nic nemění na tom, že se mi to moc líbilo a chytlo mě to. Závěrem : neumím si absolutně představit sledovat seriál tak, jak byl natáčen během 8 let...jako já se v tom chvílemi ztrácel a to jsem to jel týden+ komplet :-)

plakát

TIKI-TAKA (2017) (pořad) 

Pořad (nejen) o fotbale odlehčenou formou. Zábavná show, na kterou se vždy v pondělí těším. Dost záleží na hostech, obecně (váznější) Šmicer a (vtipný) Švancara nezklamou nikdy. Další hosté jsou jak kdy. Pořad sleduju pravidelně a jsem za něj hodně rád, nic podobného na jiném kanále v ČR není. Příjemným osvěžením byla např.účast fotbalistek (Sparty samozřejmě :-) ). Pořad vždy reaguje na poslední odehrané kolo. Možná se mi více líbil dřívější formát, ale to jen jen drobnost. Petr Svěcený je jako moderátor na úrovni a pořad mu vyloženě sedí. Je asi škoda, že pořad běží jen na O2 Sport, což mu obecně ubírá potencionální diváky, nicméně ten, kdo se o fotbal zajímá, ten si stejně O2 platí - co nám zbývá, že jo :-)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Důstojná předehra před velkým finále. Viděl jsem poprvé - dost dobré, podruhé skvělé a potřetí - vynikající. Je to trochu jiné, než předchozí marvelovky - padouch je hodně silný (a skvělý), ale oni to nějak dají - chce to chvilku počkat :-) nemůžu se dočkat 25.4.2019 (tak snad mi čekání usnadní ještě Captain Marvel)

plakát

Miliardy (2016) (seriál) 

Tak jsem zkusil první 3 díly a úplně mě to semlelo. Čím dál jsem se v seriálu posouval, tím víc a víc jsem mu propadal. Některé díly jsou doslova dokonalé - to není fráze, ale opravdu DOKONALÉ!!! Doufám, že očekávaná 4 řada bude dále gradovat a příslib spojení sil 2 hlavních představitelů nabízí nepřeberné množství až šílených možností a kombinací i když...nevím proč, ale myslím že spojení nebude trvalé...? Za mě patří tenhle seriál k tomu nejlepšímu, co jsem kdy viděl. Ta chemie mezi několika hlavními i vedlejšími postavami na vás místy z obrazovky doslova vystříkne :-) Dávám 6*

plakát

Námořní vyšetřovací služba (2003) (seriál) 

Předlouhou dobu jsem se seriálu vyhýbal s tím, že někdy jednou...až bude čas a pěkně od začátku...a čas nastal při 3-týdenní pracovní neschopností :-) kdy běžela v TV repríza (tuším) 6.řady, kouknul jsem na 2 díly a hned jsem posháněl komplet vše pěkně od začátku, kdy nebyla ještě žádná Ziva, ale Kate a McGee taky ještě nebyl...dodatečně uznávám - jedna z nejlepších krimi sérií a navíc...Leroy 'Jethro' Gibbs :-)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

ano s postupem času se seriál jako nastavoval, jako nedovařené jídlo, ale i tak - za mě 80% a celkově slušné

plakát

Hercules (2014) 

Hlavně neudělejte stejnou chybu jako já, když jsem očekával mytologickoakční biják - to jsem teda nedostal a trochu jsem bojoval s tím zklamáním, ale na druhou stranu to není vůbec špatnej film. Rock to hodně drží nad vodou, ale to jsem tak nějak čekal, ten chlapec se mi líbí víc a víc :-) Váhám mezi 3-4* ale nakonec dám 4 - až to zkouknu podruhý, si to buď potvrdím, nebo hodnocení upravím. Ale spíš to nechám - je to kolem 70%.