Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (192)

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2024) (seriál) 

Lepší než poslední pokus, ale opět, nedodržují předlohu, dost věcí ořezali, příběh, smysl, humor, hlavní postavy trpící obezitou, mění si věci, dělají to podle sebe, není to ono .. ty změny mi vadí. Celá pointa Avatara proč je dobrý, je právě evoluce a devoluce postav .. odeber zážitky, přijdeš o onu d/evoluci a celý seriál je o ničem, jenom urychlená verze na jiný způsob. CGI je z roku 2005, často mi připomíná srandovní kvalitu z Rychle a Zběsile :)

plakát

Mladá dáma (2024) 

Film nic moc, obyč, ale omg ty detaily na drakovi.

plakát

Batman: Zkáza Gothamu (2023) 

Hrozný mix všeho starého, pohádka o Cthulhu a jak se Batman umí proměnit na upíra.

plakát

Ghosted (2023) 

Kapitán Amerika kterého chce zabít Falcon a Winter Soldier a ex Deadpool bez koulí který randil s jeho přítelkyní která porcuje své partnery. Obyč průměr něco na způsob Mr. and Mrs. Smith apod ale mě to přišlo dobře vtipné :)

plakát

Holky na tripu (2023) 

Něco vtipné, nejlepší asi hned scéna na začátku, ale kvůli opět transgendrovým blbostem to stojí za prd. Koukat na muže kterého oslovují ONA protože je non-binary a to si ani není jistý, občas si říká transmasc, muž a trvá na oslovení ONY. Úplně to kazí celý film. A všichni jsou obézní.

plakát

Malá mořská víla (2023) odpad!

Další odfláknutý remake od Disney přepisující "realitu" zaměřený spíše pro LGBT a feministickou komunitu. Snaha udržovat zvířata co nejvíc realitě, přitom snaha zobrazit ženy v nerealistické podobě kdy nepotřebují muže, které pak vypadají jak mutanti a ztrácí to onu kouzelnou atmosféru a zpěv je většinou otrava poslouchat. Atmosféra filmu je dost tmavá, taková pesimistická oproti předloze která je vtipná a barevná.