Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nejlepší animovaný JLA příběh. Nadupaný, s vymakaným příběhem, plným šokujících zvratů, překvapení, parádní akce a nádherné kresby, která je film od filmu lepší. Už zápletka s Flashem si říká o pořádnou pozornost, a když tam je navíc masakrózní Batman v krutym obleku (otec Bruce Wayna), Joker-ženská a v té druhé realitě je všechno tak krásně zvrácené, je jasné, že je to výjimečné dílo. Nemůžu srovnávat s předlohou, ale filmová verze je dokonalá - místy temná, akční, mnohem dospělejší než některé předchozí díly, třeba jako je Nová hranice. Holt fantastická týmovka za "všechny prachy". Já jsem naprosto spokojený a tento vývoj animčů DCU se mi líbí a jsem už moc zvědavý, jak dopadne Válka, protože tohle nemá chybu, obzvlášť co se alternativních hrdinů týče. 100%. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Trpí to tradičním neduhem "crossoverových" setkání ze stáje DC; nezná to míru dobrého vkusu. Málem na to dojel již údernický synátor a toto je na tom ještě o stupeň hůře. Místo aby se to soustředilo na několik málo postav, tak se tu promenáduje jedno velké jméno vedle druhého. Ne snad, že by měli nějakou úlohu, ale čistě proto, aby se tu objevili, měli svých dvacet vteřin slávy a geekové si je mohli odšktnout ze seznamu svých vlhkých snů "ten versus tamten". A tak tu sice uvidíte kde koho od DC, ale tak nějak se pro tu promenádu jmen nedostává na ty hlavní, o kterých to je především. Což je škoda, protože ta látka má ve své dospělosti ohromný potenciál a především pro postavu Flashe dělá první poslední. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Oliva to má v paži! Epic dark story! Justice League, hrdinská DC badna (plus kopa méně absazovaných) opět spolu a dávají světu, alespoň tomu paralelnímu v DC universe, nehorázně zabrat. Obrazově dokonalé a scenáristicky vypilované do morku kosti! Z hlediska příběhu opravdu nečekaně moc parádní. Apokalyptická pachuť a dospělý přístup nevídaně sluší i kreslené produkci. Nechápu proč s hranou adaptací pořád na něco čekají, vždyť oni nemusí nic vymýšlet. Stačí se pekelně inspirovat těmi "levnými", zato parádními kreslenými příběhy, které by při stamilionových rozpočtech a Nolanem za kamerou rozbily snad i Avengery. Plný nedám, protože jsem chtěl vidět i Clarka a spol v plné polní, tady je to trošku víc o Flashovi, ale je to paráda. :) ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Solidní komiks přetavený v hvězdami našlapaný nicméně v detailu až příliš fragmentární podívanou, která spíše komplexní crossover připomíná klipovitou přehlédku alternativní reality. Škoda, pozitivem však zůstává fakt, že si protentokrát v DC dovolili poněkud temnější atmosféru, kterou komiks dozajista má a tak i oproti ostatním direct to video animákům z této produkce alespon v tomhle ohledu The Flashpoint Paradox vyčnívá. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Po pár předchozích zklamáních v případě animovaných filmů inspirovaných u stáje DC Comics, je Justice League: The Flashpoint Paradox příjemným překvapením. Nekompromisně brutální, atmosférický a s neutuchajícím tempem už od počátku. Navíc se nesoustředí jen na Flashe (či Batmana, který je teď hodně v módě a DC se ho snaží nacpat kam jen může), ale i na jiné zajímavé postavy. Naprostá spokojenost. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama