Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nová hranice byla v pohodě (a měla Lucy Lawless), Krize na dvou Zemích přispěchala s pořádnou bandou záporáků, Zánik byl dokonale chladný a konečně The Flashpoint Paradox je epický. Touha Barryho Allena po jeho předčasně zesnulé matce otevřela bránu peklu, což poněkud připomíná lepší časy Cliva Bakera a tak to má být. Batman není, Kyborg na to nemá, největšími záporáky jsou císař Aquaman a krutá vládkyně Wonder Woman, jejichž svazek je smrtelným jedem pro celý svět. Řekněte Shazam! a podívejte se na tu krásu ještě jednou a znovu a znovu a nikdy vás neunaví. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Opět střetáváme Ligu spravedlnosti v paralelní časové ose (to už to v DC vážně jinak neumí?), která se odštěpila po vymazání Flashe z minulosti. Což vedlo k opravdu drsně temné přítomnosti na pokraji 3. světové, s Evropou zničenou konfliktem Amazonek a vodní říše. Mrtvých jsou milióny, schytá to i většina "metalidí", protože zajímavý scénář si nemusel brát servítky - a také konečně prezentoval Flashe jako schopného a zásadního superhrdinu. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Pro mě tento film byl prvním animovaným filmem o Lize spravedlivých.Přijde mi,že na tyto americké animované filmečky o superhrdinech mám trochu slabost.Jay Oliva mě už nadchl druhým dílem Návratu Temného rytíře,ale Liga byla o trochu slabší.Je zde daleko více superhrdinů,ale v celkovém součtu mě to tolik nezaujalo jako před chvíli zmíněný film o Batmanovi.Film byl převážně soustředěn na Flashe,s čímž jsem problém neměl.Český dabing byl skvělý.Možná se podívám na další díly této ságy.Za mě dávám 75% ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Tohle je nejlepší z animáků o JL! Fleshe jsem nikdo moc nemusel, ale vidím, že ta postava není uplně marná (a co teprve Aquaman). Teď mi samotnému uniká, proč jsem nedal i pátou hvězdu... Nemám rád komiksové cestování v čase a věci s dalšími dimenzemi a tohle je snad poprvé, co mi to nevadilo, ba naopak (asi k tomu přispěl Batman, toho prostě žeru a tato reinkarnace se mi hodně líbila). Dokonce i hudba byla vynikající, asi si film pustím brzo znovu a přehodnotím počet hvězdiček. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pokaždé když se dc nebo marvel odkloní od tradičního dušínovského pojetí, bývá výsledek dobrej. Tady se podle mého všechno povedlo, krom jediného - díky naturálnějšímu ztvárnění ostatních hrdinů působí Flash podobně jako čivava s mašličkou uprostřed hejna divých, vyhladovělých vlků z tundry. Jinak si ovšem nemám na co ztěžovat, krom mé tradiční nelibosti nad jednotným vzhledem všech superhrdinskejch animáků, který je tak neoriginální a nudný, až mě z něj bolí sklivec, díky tomu pak i dobře ztvárněná akce nepůsobí tak dobře, jak by mohla. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama