Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (192)

plakát

Mavka: Strážkyně lesa (2022) 

Graficky hezké, scénař je klišé a předvídatelný. Během 2 minut víte co se se stane v celém  filmu.

plakát

Holky na tripu (2023) 

Něco vtipné, nejlepší asi hned scéna na začátku, ale kvůli opět transgendrovým blbostem to stojí za prd. Koukat na muže kterého oslovují ONA protože je non-binary a to si ani není jistý, občas si říká transmasc, muž a trvá na oslovení ONY. Úplně to kazí celý film. A všichni jsou obézní.

plakát

Nadace (2021) (seriál) 

Až na ty woke feministické kecy to není špatné .. Gaal nemám vůbec rád protože je extrémně arogantní a vše kazí. Vtipné jak se snaží promovat "silné samostatné ženy které nepotřebují žádné muže" a dělají je takhle toxické. Příběh se mi ale docela líbí a zaujal.

plakát

Transformers: Probuzení monster (2023) 

Horší a horší .. opět nedodržování velikostí, vzdáleností, každý záběr prostě jiné ratio. Pro fanoušky asi ok ale jinak prostě o ničem a k ničemu. CGI efekty jsou katastrofa. Bohužel Caple to lépe neumí jak již několikrát ukázal.

plakát

Suzume (2022) 

Vizuálně to je absolutně úžasné, příběh je meh, obyč průměr a klišé.

plakát

Nimona (2023) 

Až na tu gay stránku kterou nyní musí cpát všude každému 24/7, hlavně i do dětských pohádek, to není špatné. Plus film nemá 101 minut jak zde CSFD uvádí ale pouze 84. Oněch 17 minut jsou titulky a netflix kredits.

plakát

Ghosted (2023) 

Kapitán Amerika kterého chce zabít Falcon a Winter Soldier a ex Deadpool bez koulí který randil s jeho přítelkyní která porcuje své partnery. Obyč průměr něco na způsob Mr. and Mrs. Smith apod ale mě to přišlo dobře vtipné :)

plakát

Saint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – Počátek (2023) 

Jako je to podle přes 35 let starého anime a má to i takový ten vibe filmů z 90. let takže se nedá moc divit nízké kvalitě, vypadá to jako kdyby to natočili puberťáci jako domácí projekt. Ale i tak, když 25 letá žena hraje 18 letou co má být 13 letá a vypadá na 40, je to divné.