Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (192)

plakát

Malá mořská víla (2023) odpad!

Další odfláknutý remake od Disney přepisující "realitu" zaměřený spíše pro LGBT a feministickou komunitu. Snaha udržovat zvířata co nejvíc realitě, přitom snaha zobrazit ženy v nerealistické podobě kdy nepotřebují muže, které pak vypadají jak mutanti a ztrácí to onu kouzelnou atmosféru a zpěv je většinou otrava poslouchat. Atmosféra filmu je dost tmavá, taková pesimistická oproti předloze která je vtipná a barevná.

plakát

Kdo přežije - Série 43 (2022) (série) 

názvy kmenů jsou srandovní .. coco = hloupý .. baka = hloupý .. vesi = voda .. gaia = matka života

plakát

Super Mario Bros. ve filmu (2023) 

Divné isekai anime kde hlavní postavu ani nesrazí kamion ale prostě najde trupku a cuc .. škoda že v nepotkal Robotnika v tom houbovém světě :)

plakát

Kdo přežije - Série 41 (2021) (série) 

Hm .. asi nejstupidnější na téhle sérii bylo to, že tam bylo moře lidí z LGBT komunity, většina žen feministky a výherce byl čistě jenom na základě těchto "moderních" transgerndrových hodnot místo skutečného hraní. Ale byl jsem rád, že všechny feministky nakonec vyházeli :)

plakát

65 (2023) 

Stejná hloupost jako After Earth .. stejný příběh, scénář, asteroid ani nemá správnou fyziku.

plakát

Život (2017) 

Jediné mínus je to, že to nemá druhý díl :) Jinak obyč ufo ve stylu prometheus

plakát

Batman: Zkáza Gothamu (2023) 

Hrozný mix všeho starého, pohádka o Cthulhu a jak se Batman umí proměnit na upíra.

plakát

V pasti (2018) 

Trošku mi to připomnělo pohádky o Cthulhu ale moc to nedávalo smysl. Příběh 20x skočí ze současnosti to minulosti aby neukázali vůbec nic. Moc se to soustředí na psychologii člověka ale i stále 5 let po pádu civilizace smýšlí jako kdyby byli součástí civilizace. Chybí tu logika a vůbec se nesoustředili na ty kouzelné bytosti.

plakát

Kocour v botách: Poslední přání (2022) 

Není to špatné, ale snaží se vykrádat studio Sony, kombinují moc animací a nesnáším když film cenzuruje sám sebe, je to trapné.