Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (64)

plakát

Dumbo (2019) 

Thanks a lot Danny Elfman!!! Again.

plakát

Švýcarák (2016) odpad!

Já bych chtěl jen říct v reakci na příspěvek v zajímavostech..." Na festivalu nezávislých filmů Sundance v Utahu, vyvolal tento film takové pozdvižení, že někteří diváci se s nechutí zvedali a odcházeli pryč v průběhu filmu. (TheMozeg) ", že se jim absolutně nedivím...

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Jedním slovem BOŽÍÍÍÍÍÍ. Dovolím si tvrdit, že v tomhle snímku je animace dotažena k dokonalosti. Jasně, že nikdo nemohl čekat v takovéhle klasice žádné mega zvraty a jasně, že scéna v opičím paláci je tak trochu (jak to říct slušně?...nijak...) vytažená ze spodních útrob trávícího systému a klidně by se to bez ní obešlo, ale přesto si to plné hodnocení (čistě z mého subjektivního hlediska) zaslouží.

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) 

Neskutečně nenormální! Já z toho mám radost...spousta super scén, které mě dali přesně to, co jsem očekával...ironii, uvědomění a osvětu! Jen ten konec mi přišel ne úplně zapadající do celého konceptu filmu a proto jen 4*.

plakát

Straight Outta Compton (2015) 

Aniž bych rap poslouchal nebo byl dokonce fanouškem, musím uznat, že tohle se doooost povedlo. Vše je jak má být a diváka to táhne celým dějem až do konce...Uvedení do negerského života v Comptonu...představení gangsterského prostředí...U mě proběhlo perfektní sžití s postavami, takže závěrečná emocionální dávka nebyla vůbec na obtíž...Klobouk dolů scénaristům...odvedli dobrou práci...

plakát

Spotlight (2015) 

Rozhodl jsem se napsat koment. Ano! Opravdu jsem se rozhodl napsat koment. Myslím, že bych měl někomu říct, že jsem se rozhodl napsat koment. Mám pravdu. Řeknu Vám to všem. Rozhodl jsem se napsat koment! Asi tak na mě film působil. Námět rozhodně stojí za pozastavení! Právě čtete můj koment. Je to skandální a celosvětový problém všech dob! Ale takhle plitce ho převyprávět? Pořád je to můj koment. A já se ptám proč? Proč se mám koukat na neustále se opakující scény? Proč mám poslouchat nesmyslné dialogy? Proč tohle produkce pustila? Proč jsem jediný, kdo nesáhl po minimálně třech hvězdách? Konec mého komentu!

plakát

Dovolenkáři (2012) 

Tak v tomhle kousku pro mě nefunguje absolutně nic. Nesympatičtí herci, nepoutavý příběh, neabsurdní absurdno...ani krásná krajina to nezachrání.

plakát

Ten kluk (2007) 

Tak já nevím. Jediné, co posouvá film o něco výš, je konec. A možná ani ten. Prostě mi tohle vůbec nesedlo, ale chápu zdejší vysoké hodnocení.

plakát

Newyorská romance (2013) 

Tadááááá. Tak na tohle jsem zase dlouho čekal. Vše funguje naprosto přirozeně. Přirozeněji by to snad už ani nešlo a samozřejmě na tom má svůj podíl obsazení hlavních rolí. Naplnilo mě to jak po filmové, tak emocionální stránce od paty až k poslednímu vlasu. A myslím, že soundtrack bude opět jeden z vrcholů! Díííky za krásných 104 minut.

plakát

Noc plná zázraků (2011) 

Tak jako většina snímků o Vánocích jsou kýčovitá záležitost, ani tady o tom není pochyb. Kýč to je, ale je podáván s obrovskou lehkostí a šarmem. Z počátku nic neříkající herci vám postupně zalezají dál a dál do hlavy, že bych si na konci nedovolil o nikom z nich říct, že je mi vyloženě nesympatický. Výborný filmek, perfektní střih a kamera a krásná hudba...