Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

Pamatuji si, jak jsem se mému kamáradovi smál, že ztrácí svůj drahocenný čas sledováním takovéhle japonské animované kraviny. Jednou mi však řekl, že mám zkusit zhlédnout jediný díl. Řekl jsem si proč ne. První díl, který jsem viděl mě nijak neurazil a začal jsem Naruta sledovat častěji. Stále dosud nechápavě kroutím hlavou, o co jsem celou tu dobu přicházel. Pokud jste viděli pár dílů, které vás nijak zvlášt nezaujaly a hodláte stím skoncovat, tak vás srdečně prosím, nedělejte chybu jako já a dejte Narutovi více šancí a prostoru, protože opravdu stojí za to. Chce to pouhou orientaci, o čem Naruto doopravdy pojednává. Jestli ani poté vás Naruto neosloví, máte plné právo ho do konce svého života odsuzovat. Dostane vás nejenom vynikající hudba, ale i humor, akční souboje a hlavně dokanale vymyšlený příběh.

Naruto

Naruto (2002)

Zdaleka ne tak akční jako Naruto shippuuden, ale opět seriál disponuje základnou nabitou skvělým humorem, parádní hudbou a velice zajímavými a efektivními souboji. Naruto je jeden z mála seriálů, který v mně vyvolává i hluboce skryté emoce. Já mu za to děkuji.

Dexter

Dexter (2006)

Dexter je velmi napínavý a zvláštní seriál. Hlavni hrdina je sice vrah a psychopat, ale tak nějak se nemužu donutit ho zatratit. Obyčejně jsou filmy a serialy dělané tak, že divaci fandí detektivům a pozorují dopadení pachatelů. Tady ale žádného favorita mít nemůžete. Dexter vás prostě dostane.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Seriál o pánu Beanovi je skvělý. Každý díl něčím zaujme a je o něčem jiném. Bean je tak trochu mimo realitu. Jeho způsoby jsou netradičný a vše co udělá je jiný. Seriál je úspěšný díky své lehkosti a originalitě, jenž jsou jednotlivé díly točeny. Scénář taktéž spočívá v jednoduchosti, ale Beanovi mimické a gestikulační projevy jsou dostačujícím prvkem, kterými oslní každého z nás. Svého žánru nejgeniálější seriál všech dob.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Musím říct, že dlouho jsem neviděl tak povedený seriál, jako je Teorii velkého třesku. Jedna dobrá hláška střídá druhou, takže nudit se rozhodně nebudete. Leonard experimentální fyzik alergický na laktózu, pořádně nadržený letecký inženýr Howard a stydlivý astrofyzik Rajesh pocházející z Indie, jemuž je zapotřebí k zahájení dialogu se ženou vypít trochu alkoholu hrají bez sebemenších výhrad a každý díl jim velice dobře šlape a Kaley Cuoco alias barová servírka Penny, je neskutečně sympatická kočka. S hereckým obsazením tedy nemůžu být spokojenější. Nejlepší scény se však bezpochyby týkají nadaného a inteligentního člověka, vědce a profesora teoretické fyziky Sheldona Coopera, který vas dostane pokaždé. S pár vyjímkama jsem nepoznal seriál vtipnějšího rázu.

Dr. House

Dr. House (2004)

Vynikající seriál z lékařského prostředí, který mám neuveřitelně rád a pravidelně ho sleduji. Ironie a srandovní hlášky Dr.House opravdu stojí za to.

Podfukáři

Podfukáři (2004)

Velice působivé. Seriál, jako Hustle je přesně moje krevní skupina.