Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (94)

plakát

Flashpoint (2008) (seriál) 

Zatim podle mě hodně vydařenej seriál. Dávám zatim za první dvě série 80%.

plakát

Green Lantern (2011) 

Film Green Lantern nebyl tak špatnej. Sice byl slabší než Captain Americka, ale myslim, že si to těch 80% zaslouží.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

Zatim dávám za pilotní film 60%. Podle mě dobré herecké výkony. Né uplně super, ale odpad si to nezaslouží. Pořád je to lepší než Ordinace v růžové zahradě a další hrozný telenovely jako např Helena.

plakát

Hanna (2011) 

Film Hanna se mi hodně líbil. Hlavní herečka je podle mě simpatická a ta role se naní hodila. A hudba od Chemical Brothers byla fantastická. A akční scéný jako např. v tý garáži neměli chybu. Podle nejlepší akční film, který jsem viděl za rok 2011. Dávám 80%

plakát

Hindenburg (1975) 

Film Příběh vzducholodi Hindenburg se mi hodně líbil. Mělto to perfektní příběh a herecké výkony taky velmi dobrý. Na tu dobu podle mě slušnej film. Ten konec jsem nečekal. Dávám za film 90%.

plakát

Hlas smrti 2: Světlo (2007) 

Hlas smrti 2 byl o něco horší než jednička. Ale film je podle mě nadprůměrnej. Nápad ve dvojce neni tak špatnej, ale začínaj jim potom dochazet nápady, poslední půlhodiny mě film trochu nudil. Ale herecké výkony byli přesvědčivý. Dávám za film 60%.

plakát

Hostel III (2011) 

Třetí hostel neni tak špatnej. Dokonce mě bavil víc než slabší dvojka. A vraždy na video film vypadaly hodně dobře. Akorat ten konec mi připadal trochu nelogickej. Srážim hodnoceni na 70%.

plakát

Kazatel (2011) 

Mě se film Kazatel hodně líbil. Viděl jsem v klasickém formátu. Akční scény se mi hodně líbil a Paul Bettany je podle mě hodně dobrej herec a hrála zde i moje líbil herečka ze seriálu Nikita, která podle mě hrála jako vždy na výbornou. A tedle film je podle mě áčkovej film a v žádném případě to neni béčkovej film a nechápu ty odpady tady, tedle film si to podle mě nezaslouží. Budu se těšit na další film od tohoto režiséra. Dávám za film 80%.

plakát

Kopí osudu (2010) (TV film) 

Mě tedle film nepřipadal tak hroznej. Podle mě lehkej nadprůměr. Nato, že to byl německej film tak podlouhý době německý televizní film, kterej se podle mě poved dávám 60%.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Čekal jsem podle hodnocení na cdfd, že ten film bude nic moc. Ale film Kovbojové a vetřelci mě mile překvapil. Hned první scéna byla fakt dobrá. U tohoto filmu jsem se vůbec nenudil a parkrát i zasmál. Daniel Craig a Harrison Ford se podle mě do těch rolých hodí. Celkově podle mě hodně podařanej film. Dávám za film 80%.