Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (94)

plakát

Moneyball (2011) 

Tento sportovní film se mi hodně líbil. Napinávý od začátku do konce. Brad Pitt hrál jako vždy dobře a Jonah hill na roli analytika se hodil. Nemám tomuto filmu co vytknout dávám 90%.

plakát

Nájemní zabijáci (2011) 

Pro mě mile překvapení co se týče tohodle film. Jean Claude Van Damme fakt hrál výborně a bojové scený byly hodně dobrý. Dávám za film 80%.

plakát

Nebezpečná identita (2011) (seriál) 

Zatim dávám po prvnim dílu 80%. Komentář napíšů až uvidím celý seriál.

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Nezvratný osud 5 jsem viděl ve 3D a podle mě to stálo za to. Vraždný byli detajlně udělaně a některé jsem ani nečekal. Podle mě byla nejlepší uvodní scéna a nebo v tý tělocvičně to nemělo chybu. Jako celek tedle film na mě působí kladně. Dávám za film 80%.

plakát

Okno do hřbitova (2011) (seriál) 

Nechápu ty odpady, po prvnim dílu dávám 90%. Ta první povídka se mi hodně líbila

plakát

Ošetřovatel (2011) 

Film Ošetřovatel nebyl tak špatnej. V první půlce jsem chtěl dát 60%, ale druhá půlka byla lepší a hodně vtipná. A chování zvířát nemělo chybu. Fakt jsem se u toho filmu hodně nasmál. A herecké výkony byli průměrné. A celkově mě film pobavil. Podle mě dobrej námět na komedii. Dávám za film 70%.

plakát

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011) 

Pach Krve 4 je stejně dobrej jako druhej díl. Začátek byl fakt luxusní. Jak jse zbouří ty psychopati a ze začátku ta hudba k tomu filmu mě dostala. A hustý bylo jak ho natahovaly na ten skřipec to nemělo chybu. A druhá část filmu byla hodně slušna. Dostalo mě to stima masovýma fondama. Herecké výkony normálka. Akorat ten konec si autoři mohli odpustit. Jak jedou na tom sněžnim skůtru a přezízne je osnatej drát. Dávám za film 70%.

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Tento film se mi hodně líbil. Nenašel jsem žádné zápory. Lepší Fantasy komedii jsem dlouho neviděl. Dávám 80%

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Film Půlnoc v Paříží se mi hodne líbil. Zápletka taky. Do toho jak zabudoval to fantasy to se mi líbio. Jak vždycky večer jse šel procházet. Podle mě od Woody Alena hodně podařenej kousek. A hrálo zde hodně známých herců jako např Andrien Brody, který je můj oblibenej herec a další známý herci. A několik vtipnej hlášek. A dostal mě ten konec, jak skončí ten vyšetřovatel u dvora to nemělo chybu. Celkově na mě zapůsobil film kladně. Dávám za film 80%.

plakát

Rodinka (2011) (seriál) 

Seriál Rodinka neni tak špatnej. Podle mě nadprůměrnej serial. Sice první díl byl slabší, ale ty dva další díly mi připadaly vtipný. Odpad si to fakt nezaslouži. Nechápu lidi, který tomu dali odpad. Dávám za serial zatim po třech dílech 60%.