Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Nová setkání se "starými" oblíbenými hrdiny seriálu Taková normální rodinka Pavlou, Káčou, Zdeňkem, s dvojčaty-raubíři Petrem a Pavlem, z nichž už jsou muži v nejlepších letech, ale také s novými členy rodiny Janou, Andulkou, Honzou, Mančou a dalšími. A samozřejmě se želvičkami Poldinkami... (TV Nova)

Recenze (69)

tulen odpad!

všechny recenze uživatele

Obavy, se kterými jsem si sednul k prvnímu dílu, se potvrdily a nakonec jsem ho ani nedokoukal. Chápu, že se trio Kolářová, Štěpánková a Hanzlík možná chtělo vrátit zpátky v čase, ale díky autorům a režii je výsledek jen zoufale nudný a trapný. A tím nemyslím jen hloupě okatý "product placement" (etudy s bublinkama a koňskou mastí byly opravdu neuvěřitelné), ale hlavně celkovou rádoby vtipnost a zoufalou prázdnotu dialogů. Vykrádání námětu původního seriálu k dobré zábavě nestačí. Dodatek - náhodou jsem pustil TV, když běžel další (5-tý) díl a žádné zlepšení .. ()

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Styl a vtip Fan Vavřincové je v Rodince zřejmý, přesto tento seriál nefunguje zdaleka tak dobře jako stará dobrá rodinka. Jana Štepánková, Hanzlík nebo Kolářová hrají dobře, myslím, že celkem bez problémů navázali na svoje postavy z původního seriálu. Ale něco tomu chybí. Že by to bylo úpornou snahou vyrovnat se původnímu seriálu? Každopádně hodnocení "odpad" mi nepřijde naprosto adekvátní. Takový shit to určitě není. Zajímavé je, že film má lepší hodnocení jak seriál, přestože většina recenzentů poukazovala na to, že tento styl se nehodí do kina, ale jako seriál do televize. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Dělám to málokdy a hlavně to dělám strašně nerad, ale jsem nucen ohodnotit seriál jako celek již po odvysílání jeho druhého dílu. Bohužel ten někdo nahoře nám dal jen omezený čas, zatím co ten někdo dole neustále chrlí další a další minuty kvalitnější zábavy než pan Klein a tudíž mám strach, že právě skončený díl je i dílem posledním, který jsem měl tu „čest“ zhlédnout. Ale i to málo co jsem viděl, mi stačí k tomu, abych si udělal obrázek o volném pokračování legendárního seriálu. Není to hodné původní rodinky, není to hodné odkazu Rosůlkové, Medřické, Řehoře nebo Cupáka, není to hodné herectví Hanzlíka, Štěpánkové nebo Kolářové a už vůbec to není hodné Poldinek (ať už to jsou ty původní nebo ne). ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele

Návrat legendy se nezdařil... Ale tak je to s většinou filmů/seriálů, není se čemu divit... Noví herci nejsou za prvé tak dobří a za druhé tak sehraní, jako herci z původní Takové normální rodinky. Celkem zklamání... Je to tak na jednu hvězdičku, druhou přidávám za vřelé vzpomínky na bezchybný původní seriál (který je však kvalitativně o několik stupňů výš). ()

sud 

všechny recenze uživatele

On fakt, že daleko dřív, než se seriál objevil v TV, byl nabízen za nevelký peníz na DVD, o něčem vypovídá. První díl jsem viděl celý a celou dobu jsem si říkal, zda to vůbec ti tvůrci a herci mají zapotřebí. Inu, všichni se nějak živíme :-(. Ostatní díly jsem sledoval pouze letmo. Ale za to, že jsem to alespoň jednou vydržel 20%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • V původní rodince hrají raubíře kluci Hybšovi, tak tady je hrají „kluci“ Formanovi. (JT19)

Reklama

Reklama