Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

Překvapilo mě jak Nicolas Cage zestárnul. Však své role se zhostil zcela bravurně. Film má ideální stopáž a ani v jednom okamžiku se nebudete nudit, už jen díky místy opravdu absurdnímu humoru. Nicolas Cage právem dokázal, že ještě nepatří do starého železa a perfektně mu film sedl. I sám prohlásil, že je to jeden z nejlepších filmů ve kterém hrál.

plakát

Winchester: Sídlo démonů (2018) 

Velmi slabý horor s mizernou atmosférou a několika levnýma lekačkama, které člověka nechávají naprosto chladným. Přitom by se dalo říci, že má námět filmu velký potenciál, jež byl alespoň pro mě, dokonale pohřben.

plakát

Ils (2006) 

Zvuk řehtačky ještě nebyl nikdy tak děsivý. Druhý den po zhlédnutí filmu jsem sledoval biatlon a když tam zazněla ona řehtačka, pořád mi běhal mráz po zádech. Krátká stopáž není vůbec na škodu ba naopak. Nevím, jak přesné je to s tou skutečnou událostí a faktami na konci, ale i bez toho má celý film opravdu mrazivou atmosféru.

plakát

Sviňák (2013) 

Teda knihu jsem nečetl, ale film mě ohromě zklamal. Líbil se mi snad jen ten soundtrack. Na to, že to má být komedie, tak jsem se nezasmál asi ani jednou... a to u mě nebývá zvykem. Opravdu si budu muset sehnat tu knihu, páč věřím, že bude o dost lepší než film.

plakát

Mi mefahed mezeev hara (2013) 

Skvělá dávka černého humoru. Skutečně jednoduchá zápletka, což rozhodně není na škodu... a většina se odehrává ve sklepě, ve kterém probíhá celé vtipné a zároveň velmi mrazivé mučení. Výběr herců mohu též jen pochválit... já byl spokojený a bavil jsem se...

plakát

Spring Breakers (2012) 

Ani mocné záběry na krásná ženská těla v bikinách nezachrání celý film. Prvních 30 minut by ještě šlo, ale pak přijde James Franco jako rádoby gangster, který mě vůbec nepřesvědčil a naprosto nic se neděje. Asi jsem přesně nepochopil co tím chtěl autor říci. A ten podivně naivní závěr bych raději nerozebíral.

plakát

Snadný prachy 3: Život deluxe (2013) 

Už to nemá ten správný nádech jedničky a dvojky. Atmosféra kriminality jako takové se vytratila, děj je poněkud rozpačitý a konec ničím nepřekvapí. Ale dohromady je Snabba Cash velmi slušná trilogie, která určitě stojí za zhlédnutí.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Začátek mě chytl a byl i dost vtipný, ale moc dlouho to nevydrželo. Asi po 30 minutách film ztrácí tempo a pomalu začíná nudit. Netrpělivě už jsem čekal na záverečné titulky. I přesto si myslím, že spoustu lidí dokáže dobře pobavit. Tenhle kousek mi prostě nesedl.

plakát

Insidious 2 (2013) 

Vynikající pokračování a rozšíření jedničky. Ihned mě film vtáhl zpět do děje a nepustil až do konce. Jeden z mála hororů, který si i ve druhém díle udržel svoji vysokou kvalitu. Jsem moc zvědav jak dopadne třetí díl.

plakát

Láska je láska (1998) 

Už dlouho se mi nestalo, že bych po filmu na hodinu oněměl, pustil si soundtrack, který je vskutku ohromně povedený a přemítal si ho v hlavě pořád dokola. Nikdy bych nečekal, že se mi bude tak moc líbit film tohoto typu s náctiletými herci, a přece to ve Švédsku dokázali. Severská kinematografie dokáže opravdu překvapit a proto ji miluju.