Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Lesní duch (2013) 

Mezi remaky posledních dob se jedná o nadprůměr. nechápu srovnávání s Cabin fever. Tenhle film je někde jinde. Od začátku bylo jasné, že lepší než originál to nebude. Campbell má charisma, které nemají všichni herci v tomhle filmu dohromady. Originalita je taky pryč. Od roku 1981 se natočilo podobných filmů tolik, že nezaujatý divák řekne...hm tohle už jsem viděl tolikrát předtím. Nicméně i přesto má tenhle snímek svá pozitiva: 1. Eric, který se jako jediný nechová jako uplnej kretén. 2. brutalita, se kterou se tady musí počítat. 3. Zjištění, že lepící páska je vlastně mocný spojenec....na otázku jestli to poslední je pozitivum nebo negativum nehodlám odpovídat. Raimi si označením nejděsivějš film všech bot pořádně nadělal do bot, nicméně jak jsem psal výše, mezi remaky poslední dekády se jedná o nadprůměr. 72%.

plakát

Studentka ro(c)ku (2010) 

Film je naprostá zhovadilost prvního kalibru. Ten německej hlas toho blbečka mě bude strašit ještě za rok. Hvězdička je za melodii, kterou hlavní postava hraje na klavír.

plakát

Pach krve 5: Krvavý masakr (2012) 

Tahle serie to má za sebou už od druhého dílu. Kdo na tohle dává režiséroj peníze to fakt nechápu, oproti čtyřce to tady aspoň vytahuje Doug Bradley, který tomu aspoň dává formu. Hvězdička za něj.

plakát

Továrna oživlých mrtvol (2009) odpad!

No to byla sračka....neni gore jako gore, rozdrcený těla na X způsobů? jednou dobrý, ale když se to opakuje je to nuda.... herci (teda ty lidi co tam řikali text) mě vyloženě srali...závěrečná scéna z diskotéky silně nezvládnutá, stát na místě a řvát on nás zabije a...no a pořád stát...ne prostě tohle ne..... zajímalo by mě co to muselo bejt za mutanta, když má kladivo jak kráva a bez problému s nim vylisuje člověka...netvrďte mi, že takovejhle člověk by neudělal díru do showbyznysu....

plakát

Insidious (2010) 

Dokonalá ukázka jak se i bez cisterny krve dá udělat vynikající film. Porovnání s filmem Poltergeist jsem se neubránil a to je dobře, protože jsou z něj vypůjčeny jen ty nejlepší kousky, chvílemi nevíte jestli to režisér myslel vážně (plynová maska), ale efektní porce strašení dokazuje že myslel. Film je cca na 4 hvězdy, ale za ten závěr a za to, že poslední dobou vycházejí horrory, které patří do kategorie D až F, jasných 5 hvězd.

plakát

Krokodýl: Návrat do krvavé laguny (2007) 

Vážně jsme všichni viděli ten stejnej film? Nevěděl jsem jestli se smát nebo brečet. Strach? Napětí? Kde? Chvílemi naprosto nezvládnutý (no říkejme tomu třeba) horor. Půl hvězdičky za psa, který to měl bohužel jako jedinej přežít a půl hvězdičky za chlapa s klackem na konci. Ten by dostal i víc ale nepostřehl sem jeho herectví, když sem byl nucen válet se smíchy po tom, co se snažil rybařit, tohle bylo moc i na mě.....

plakát

Vítejte doma! (2003) (pořad) 

Hvězdička je za občas fakt hezkej obývák nebo kuchyni, ale opravdu jen výjmečně. Srdceryvných keců je tam prostě moc. Ty Pennington je opravdu idiot. A pokud ne tak nechápu proč ho ze sebe dělá. Opravdu by mě zajímalo, když malé holčičce udělají pokoj plný poníků , sedel, podkov a nedivil bych se kdyby pod postelí byl koňskej trus (proč ne, má ráda koně tak ať to má grády), tak co bude malá holčička dělat za tři roky až se jí líbit nebudou. Z toho pokoje zešílí a pochybuju, že rodiče budou mít peníze na to ho předělat, přece jenom, jsou to (většinou) chudé rodiny. Opravdu bych chtěl někdy vidět díl, kde jedno z dětí bude narkoman nebo nymfomanka, ten pokoj by musel stát za to...

plakát

Pomsta mravenců (2008) (TV film) 

hvězdička je za tu skvělou zbraň, aspoň něco novýho, jinak to, že jsou inteligentní to sem už pominul, ale že tam nikomu nepřijde divný, že jsou tak rychlý, že i mechanici ve F1 by jim mohli závidět, to už je moc.)..chceme vlastní ostrov...no jasně:D

plakát

Dead Set (2008) (seriál) 

Skvělá kamera, masky a dokonce i pár hereckých výkonů, které nemáte hned chuť zastřelit. Nápas s BB tu funguje geniálně, hold Britové uměj. Bál jsem se konce, ale jsem nadmíru spokojen.)

plakát

Fear Clinic (2009) (seriál) 

4 a půl * , půl hvězdy si nechávám v rezervě pro případnou další sérii...ale tohle byl nářez, krom prvního dílu, kterej mi přišel takovej lehce nezajímavej přišlo něco úžasnýho... na streamovej seriál naprosto skvělý masky, herci a režie. Mile mě potěšila přítomnost Lisy Wilcox.