Reklama

Reklama

Pomsta mravenců

(TV film)

V asijské vesnici Ban Tao se náhle objeví obrovské množství agresivních mravenců, kteří útočí na vše, co se jim postaví do cesty. Právě napadli mladou domorodku s maličkým dítětem...Entomoložka Claire Duboisová v televizi vysvětluje chování mravenců a zdá se, že jim přisuzuje jakousi inteligenci. S tím ale nesouhlasí její známý doktor Horys Lenert zvaný Len. Není se co divit, je pověřen ve spolupráci s armádou ohroženou oblast evakuovat a mravence zničit. Dělá to už léta a disponuje speciálním postřikem, který všechnu druhy mravenců spolehlivě zabíjí.První vlna hubení nebezpečného hmyzu je úspěšná a prezident velmi spokojený. Dorazí však zpráva, že se mravenci objevili znovu. Velitel armádní jednotky Cortez a jeden z jeho mužů se navíc stali svědky podivného jevu: Mravenci vytvořili jakési organizované řetězce a zaútočili na ně z větví stromů. Jeden se Billovi dostal pod ochranný oblek a uchem mu vnikl do těla. Od té doby se Bill chová velmi podivně... (TV Prima)

(více)

Recenze (66)

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Nič moc scenár tak isto herci. Dokopy dosť slabý Céčkový Eco horror. Avšak mravce s ultravyspelou inteligenciou ktorý pochopili že sú ako jedinci slabý tak sa formujú do chápadiel ma úplne "zničilo" tak isto aj zbrane ktoré proti nim použili. vyzeralo to ako zbraň z pc hry Portal. No to najbrutálnejšie je iba pred nami . Mravce zo seba sformovali binárni počítač ktorý prenášal dáta a komunikoval s ľudmi tak že ukazoval obrázky ako cez monitor. A nakoniec z nich vznikol obrovský super mravec.... Nič čudnejšieho som ešte nevidel. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Když člověk nemůže usnout, tak se tenhle film hodí. Jasně je to brutální šit ve kterém není nic, co by stálo za řeč, ale ty mravenci, který se seskupovali dohromady a byli tak prudce inteligentní se mi líbili. Alespoň jsem se zasmál. A druhá hvězda za obal DVD. Oba co tu jsou se mi dost líbí. Objektivně je to příšernej odpad, ale takhle to je za krásné dvě hvězdy. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Takto to vyzerá keď film réžiruje Tom Wodpad...veľmi dlho som hľadal dôvod na 1*, napokon tých niekoľko prestrihov v úvode a počas filmu ktoré mali dokresliť príbeh a odvaha tvorcov vôbec s týmto výjsť na svetlo sveta...tak akože jednotka, prrtože filmy na seba nijako nenadväzujú a asi iba český preklad ich spojil bola v porovnaní s týmto Oscarmi ovenčená delikatesa. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tohle by evoluce nikdy neudělala !!" Tak si říkám, jestli by nebylo lepší mravenčení v nohou než tohle laciné mravenčí filmové zoufalství upoceného mravenečníka Manuse, které však není vlastně ani zvráceně zábavné, jak často podobná céčka bývají.. Scénář také příliš nadhledu nepobral, což bych zrovna od T.S. Cooka, který se podepsal třeba pod skript Čínského syndromu, nečekal, a tak snad zaujme skutečně jen Tom Wopat, co s luxusním tikem v oku navrhuje atomovku.. Tomu se říká dobrej plán !! ;) Mimochodem jsem si při sledování tohohle řídkého průjmu vzpomněl na stejně zrůdný český skvost s dost podobným názvem, totiž Mravenci nesou smrt, u něhož hrozí také smrt, ale divákovi, který by si lehce mohl prostě hlavu ukroutit.. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Mate doma mravce? Tie také malé žlté hnusné faraóny, čo sa ich nie a nie zbaviť. Skúsili ste na ne už bazuku? Bacha na to, aby tie mrchy nazačali myslieť! Béčka mám strašne rád. Rád sa nechám rozosmiať dementnov teóriou prečo niečo požiera ľudí, a ešte dementnejšou teóriou ako z toho von. Takže tu máme Marabunta vol2. Samozrejme akčnejšie, mravcovejšie, extrémnejšie, a tona mŕtvol navrch. Škoda, že si ich divák moc neužije, keďže sú turbomravcami okamžite skonzumované. Na druhej strane tu máme mravčeka a lá boží hlas, a to už je silné kafé aj na echt bé kaliber. Nechápem prečo sa film tvári, že je niečo viac? Tie pokusy hercov o skutočné herecstvo majú v tomto subžánri až deštrukčný účinok. Navyše ak sa k tomu pridá aj snaha režiséra snímok nemá u fanúšikov ľudožravých potvor šancu. Nakoniec z toho vznikne len úbohý zlý film. Ešteže tu máme aspoň tie otrasné efekty, že sa je na čo dívať. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Filmovou lokací, kde se natáčelo, se stala thajská provincie Krabi. (SOLOM.)

Reklama

Reklama