Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Absurdistán (2006) 

Takovej skvělej nápad a takhle ho posrat. Škoda toho příběhu a toho vtipu. A jak už tu někdo psal Luke Wilson se do toho filmu vůbec nehodí.

plakát

ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012) 

Tenhle film je naprostá ukázka toho, že fízlové můžou bejt svině, ale pořád nemaj na ty kokoty na stadionu, který se mlátěj a na fotbal serou. Podle mě chtěl tenhle film ukázat těžkooděnce jako ty zlý, ale udělali chybu ve výběru herců, protože vybrali snad nejsympatičtější herce co kde našli. Skvěle zahrané a dokonce je ve filmu dost dobrý příběh, který vás donutí přemýšlet. A dokonce jsem byl v jednu chvíli dost nasranej protože jsem si oblíbil Adriana a on potom takhle všechny posere, to si nezasloužili. Nejdřív jsem chtěl dát 5* film si to zaslouží, jenže jim na konci asi došli prachy a nedošlo na závěrečný fajt proti "fanouškům" což je docela chyba, protože to je pěkně debilně ukončený, ale jinak pecka! 85%

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

První díly byli ještě koukatelný hlavně díky akci a zajímavým příběhům, ale jsem u 6. dílu a prostě mě to nebaví. Hromada blbejch herců, který fakt neuměj hrát a došla i ta pořádná akce. 90% příběhu se nudíte, pak tam někdo pronese nějakej džouk a vystřídá se tam pár superhyper debilních nereálných věcí, ze kterých jsou všichni udělaný. Nevím jestli tomu dám ještě šanci, protože zatím je to vážně jedno velký zklamání.

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Čím víc na to koukám, tím víc se mi to líbí. Jsem rád, že jsem tomu dal šanci. Po prvních dílech to vypadalo jako trapná, rádobyvtipná kriminálka. Ale po první sérii, která se fakt nepovedla přišla serie 2,3,4 ty se mi fakt líbí. Neni to uplnej vrchol kriminálek ale je to prdel a případy taky nejsou tak špatný. A to se cení.

plakát

Agent v sukni (2000) 

A mě to bavilo! Bláznivá komedie o bábině, která všecky nečekaně zachrání a všecko skončí úžasnym happy-endem. Ale bylo to vtipný a vůbec mi nevadil ten primitivní příběh. Ten film jsem viděl asi 100 krát a pořád mě baví. A to už něco znamená x) Na **** to neni ale kvůli tomu extrémně nízkému hodnocení tu 4 hvězdu přidám.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Nejvíce mě na tomhle sitcomu sere českej dabing, kterej je přímo odpornej a k postavám se vůbec nehodí. Viděl jsem asi 6 dílů a nějak mě ten hůmor nechytl a připadalo mi to, jako nepovedený TBBT. Takže asi tak.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Legenda, která mi toho moc neřiká. Občas jsem viděl nějaký díl, ale nikdy mě to nevzalo tak, abych koukal na celé série. A David Duchovny mi ohodně víc sedí jako Hank v Californication.

plakát

Alter Bridge: Live at Wembley (2012) (koncert) 

Jo každej si řekne, koncert přeci nemůžeš hodnotit plným počtem, ale koncert a ještě ve Wembley, to je životní cesta, která je zdokumentovaná v hodinovém koncertě a já u Aletr Bridge nemůžu jinak než za *****. To co dokázali a to, že si drží svojí kvalitu už více jak 7 let, to stojí za připomenutí. Tohle je životní cesta a takový dokument o 7 leté cestě na vrchol. AB jsou ověřená kvalita, která nikdy neomrzí a nezklame. Doufám, že se někdy objeví i v ČR. Úžasný koncert, který dokazuje, že jen skákání na podiu nedělá koncert koncertem a atmosféru může kapela navodit i jinak, než bláznivým poskakováním. ÚŽASNÉ!

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Tahle reality show mě vážně baví. Tohle bych chtěl někdy zažít. Ten adrenalin a při tom poznat tolik zemí. Můj tajnej sen. Skvěle vymyšlené úkoly a nepředvídatelný děj, kdy se může letadlo, které vyrazí dřív někde zarhnout a náhle jsou ty ze zadu ve předu a můžou to v klidu vyhrát. 85% přemýšlel jsem mezi 4 a 5 ale zatim to je na 4 páč na survivor to ještě nemá.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Začátek je svižnější než u prvních Spider manů, ale to je jediný větší pozitivum. Jinak se to dá brát jen jako Spider Man pro děti do 15 let. Typicky úžasnej Spider man se vším co maj děcka rádi. Skate, drsnej účes a ještě by mohl mít plakát Biebra v pokojíčku a bylo by to ideální. No ale zpátky k filmu. Záporák není špatnej a koukat se na to dalo. Emma hraje skvěle a konec nebyl nejhorší. Žádný zklamání, ale rozhodně to mohlo bejt lepší. 60%