Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Oculus (2013) 

Malý velký horor. Tady jde vidět že někdy je méně více, žádní extra dobří herci, celkem slušný efekty, ale tady se hraje hlavně na atmosféru a na vyprávění příběhu, který je teda vyprávěn skvěle. Minulost se kříží s přítomností a pořád pořádně nevíte, co se stalo v minulosti a proč vlastně chtějí to něco zastavit. Přišlo mi to jako takové hraní na kočku a na myš, strašně se mi to líbilo. A konec je taky úžasnej, doporučuju, konečně nějaký pořádný horor po dlouhý době.

plakát

Sousedi (2014) 

Já nevím čemu se ty lidi, co tomu dávaj malé hodnocení diví, proč sakra lezou na film, kde hraje Seth Rogen a pak tu brečí, že tam byli trapné scény? Ani jeden jeho film nebyl o tom, že se budete smát pořád, nebo tam bude nějakej sofistikovanej humor, prostě je to klasická Rogenova komedie, kde se dost zasmějete, ale na druhou stranu je tam pár trapných scén. V Neighbords jich taky pár bylo, možná víc než pár, ale pořád to převažují úžasný hlášky a hromada úžasných scén. Já se klasicky bavil, sice méně než v ostatních filmech, jsou to slabší 4*, ale pořád to je úžasná komedie. Zac Efron docela překvapil, dokáže si udělat prdel sám ze sebe, sice je to pořád žalud co moc hrát neumí, ale tohle musím ocenit, bavit umí. Sečteno a podtrženo, je to skvělá komedie u které se pobavíte a Seth Rogen kurva nikdy nezestárne!

plakát

Lights Out (2013) 

Jako všichni ostatní tu musím vychválit ten začátek, ten je geniální, viděl jsem to krásně po tmě a se sluchátky na hlavě, myslel jsem, že se poseru, skvělá atmosféra, jediná škoda toho konce, který čekáte a hlavně je i kolikrát udělán lépe. Ale stejně jsem se lekl.

plakát

This Film Is Not Yet Rated (2006) 

Cenzura v plný síle, dokument, který mě spíše naštval, než potěšil, ale to hlavně proto, že vidím, jak debilní tahle MPAA je. Není to jako v minulosti, tady vám nikdo ani neřekne, co máte přesně vystřihnout, protože se nejedná o cenzuru, prostě ten film rovnou potopí, dostat hodnocení NC-17 vlastně znamená znehodnocení filmu a propadu popularity, tohle je prostě hnus. Osobně mi nevadila ani vyšetřovací linka, jo byla nudnější než rozhovory se slavnými režiséry, ale vůbec mi tam nevadila, ani jsem se nenudil. Kirby Dick se toho nebojí a jeho poslání filmu přímo komisi bylo dokonalý, jejich kecy o tom, co tam bylo špatně a proč má film takový a takový rating byl vtipný. Jako největšího komika bych ocenil Valentiho, který si tak strašně sral do huby, že to začalo bejt vtipný, divím se, že takovýho dementa ještě někdo nezastřelil. Skvělej dokument, sice není moc objektivní, ale takhle to je lepší, hlavně se tam neříkalo nic, co by nebyla pravda, prostě to bylo podáno tak, jak to je, nebo bylo v době točení tohoto dokumentu. 80%

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Skvělý animák s hromadou gagů a vtípků na všechny možné filmy. Skvěle namluvené postavy a Batman je prostě boží. Příběh neurazí a vlastně to je celé vážně povedené, bál jsem se toho, lego nějak nemusím, ale tohle byla pecka.... Everything Is AWESOME! Je nejvíc debilní písnička, která mi hraje v hlavě doteď, fakt ten song nesnáším! :D Děkuju Chezush!... Jinak naprosto souhlasím s komentářem Slashera.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Musel jsem trochu rozdýchat to hodnocení vocasů tady na csfd, poslední dobou mi ty lidi příjdou debilnější než normálně, hlavně ty odpady jsou směšný. Naštěstí se to s větším množství hodnocení trochu srovnalo a Spider man se dostal alespoň do červených čísel. No nic, nejdřív jsem dal 5*, ale musím říct, že to bylo moc unáhlený, přehlížel jsem kýč a romantickou linku, protože se mi strašně líbila akce, záporáci a úžasný efekty, ve 3D to vypadá božsky! Ale postupem času musím říct, že mi tam vážně ten kýč vadil ,hlavně u scény s letadly, to bylo vážně jedno velký WTF, který nedávalo smysl a bylo to debilní, k tomu ta romantická linka není moc dobrá, hrozně nudná, ale rozhodně tam není tak dlouho, jak tu někteří píší! Navazuje na ní hromada akce, která stojí za to. 5* bylo přehnaný, ale těch 80% by si to zasloužilo, na rozdíl od jedničky jsou tu úžasný záporáci, hlavně Harry Osborn je největší sympaťák a jako Green Goblin je ještě lepší, a na konci jak se objeví Rhino? No pecka, už se těším na další díl. Abych to shrnul, tak je to jedna z nejlepších marvelovek, která je vtipná a je v ní hromada akce, najde se i scéna, kterou vážně nikdo nečekal, takže já jsem spokojenej. Odpadáři, vyližte si prdel!

plakát

Doupě (2014) 

A je to tady, nával dementů z CSFD je tu! Jooo dejte tomu odpad, protože to nebylo moc intelektuální a vlastně tam nebyl žádnej velkej děj a bylo to natočený mobilem, jasný, je to jasnej odpad vy kokoti! Tohle mě už vážně jebe, tohle je akční film, u kterýho máte vypnout a koukat se na luxusní akci a úžasný střihy kamery, což tu všechno je, k tomu je tu i boží soundtrack a pár božích zpomalených záběrů. Docela mě tady baví ty komenty ubožáků, který si stěžují na sračky, Jo je to kopírka Okrsku 13, možná protože to je remake Okrsku 13, který je vlastně úplně stejný, se stejným koncem a stejnými scénami, jen tam je přidaného něco navíc a něco je zase ubranýho. Orksek 13 se mi přece jen líbil víc a to hlavně kvůli tomu, že Walker prostě neumí tak dobře bojovat, jako uměl Raffaelli, snaží se, ale není to ono. Myslím si, že to bylo ale důstojný rozloučení s jeho kariérou a na poslední film to není vůbec špatný. Mě ten film bavil a těch 100 minut uteklo strašně rychle. 80%

plakát

Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny (2013) 

Stupidní příběhy křováků, je to o ničem, ale je to tak dokonale ujetý, že se to musí líbit! Jen je škoda, že to nepokračovalo ve stylu první půl hodinky, kdy byly hlavní postavy Paul Walker a Kevin Rankin, jejich úvahy o nacizmu byli dokonalý. Celá jejich část byla úžasně vyfetovaná, Paul to zahrál skvěle, tohle je důstojný završení jeho kariéry, sice to nevypadá, ale určitě se u natáčení pobavil a ještě mu ta role sedla. Dokonalý byli i části v zastavárně, kde se debatovalo například o Černým Santovi, tohle bylo 5* jenže pak tu jsou věci jako Elvis, kterej tam byl nejdýl a byl nejnudnější, to byla škoda. Vlastně tohle jediný mě vážně sralo, ten debilní Elvis, zbytek byl dokonalej, Elijah si zahrál zase úžasnýho úchyláka, tyhle role mu seděj ohodně líp než nějakej Frodo, úchylové, to jsou role pro Wooda! Já jsem spokojenej, úžasnej film na jakejkoliv večer. 85%

plakát

Cheap Thrills (2013) 

Jestli měl bejt Craig ten dobrej už od začátku, tak se to vážně nepovedlo, jestli to je udělaný naschvál, aby mi byl nesympatickej, tak to je dokonalý! Vince byl prostě největší borec, měl jsem ho rád od začátku do konce, né jako toho vola Craiga, otce od rodiny, kterej je hroznej prudič a kazič srandy. Začíná to krásně nenápadně, jenže po chvíli se začnou hostitelé nudit a začne to být zajímavý :P Sara Paxton tam má hrozně divnou roli, ale strašně mi tam seděla, je to taková typická zlatokopka, která je znuděná svým bohatstvím a prostě jí to sedlo. Ethan Embry je sympatický herec a ta postava Vince byla boží a Craig je zmrd! Tím bych to asi ukončil.

plakát

The Den (2013) 

ÚŽASNÝ! Jasný, není to nějakej průlom v hororech, ale svůj účel to splnilo, tohle bych pouštěl dětem ve školách! V těchto filmech je kámen úrazu výběr herců, ale tady byli herci vybraní skvěle, hlavně hlavní představitelka byla, jak už tu dost lidí řeklo sympatická a hezky se na ní dívalo. Největší plus filmu je ale gradace, která začíná nabírat tempo hned od začátku. Ani se nestihnete rozkoukat a už se řežou první hlavy. To mi připomíná, že některé záběry jsou vážně chuťovka, není jich moc, ale ty co tam jsou, jsou zpracovaný dost kvalitně. K tomu je film napínavej jako prase, do konce nevíte co se s hlavní představitelkou stane, prostě kvalitně odvedená práce, ten konec to zabil. Největší spokojenost. 85%