Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

47 róninů (2013) 

Film který se tak strašně zaměřil na zevnějšek, až úplně zapomněl na to, o čem má vůbec být. Krátce se to dá nazvat Samurajským ukecaným filmem, který je až moc bizarní a má snad přístupnost 3+. Sorry ale v Samurajském filmu si představuju alespoň kapičku krve, nebo pořádný souboje, místo toho jsem dostal hromadu keců a pár hezkejch létajících šátků nebo co to bylo. Dost jsem 47 Róninům věřil, ale jsem zklamanej. Strašná nuda od začátku do konce, ani ten poslední epickej fajt byl o ničem. Další mínus je hromada debilních nesympatických postav. Vůbec mi na nich nezáleželo a spíš jsem doufal, aby je konečně někdo zabil. Mojí oblíbenkyní se stala čarodejnice, ta jediná měla charisma a strašně jsem si přál aby zabila Nea( nebo se tu jmenoval jinak?). Nudnej film s hezkým kabátem a neuspokojivým zakončením, tenhle film si zasloužil lepší režii a pořádné zpracování, chtěl bych vidět co na tomhle tak dlouho vylepšovali.

plakát

ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012) 

Tenhle film je naprostá ukázka toho, že fízlové můžou bejt svině, ale pořád nemaj na ty kokoty na stadionu, který se mlátěj a na fotbal serou. Podle mě chtěl tenhle film ukázat těžkooděnce jako ty zlý, ale udělali chybu ve výběru herců, protože vybrali snad nejsympatičtější herce co kde našli. Skvěle zahrané a dokonce je ve filmu dost dobrý příběh, který vás donutí přemýšlet. A dokonce jsem byl v jednu chvíli dost nasranej protože jsem si oblíbil Adriana a on potom takhle všechny posere, to si nezasloužili. Nejdřív jsem chtěl dát 5* film si to zaslouží, jenže jim na konci asi došli prachy a nedošlo na závěrečný fajt proti "fanouškům" což je docela chyba, protože to je pěkně debilně ukončený, ale jinak pecka! 85%

plakát

Alter Bridge: Live at Wembley (2012) (koncert) 

Jo každej si řekne, koncert přeci nemůžeš hodnotit plným počtem, ale koncert a ještě ve Wembley, to je životní cesta, která je zdokumentovaná v hodinovém koncertě a já u Aletr Bridge nemůžu jinak než za *****. To co dokázali a to, že si drží svojí kvalitu už více jak 7 let, to stojí za připomenutí. Tohle je životní cesta a takový dokument o 7 leté cestě na vrchol. AB jsou ověřená kvalita, která nikdy neomrzí a nezklame. Doufám, že se někdy objeví i v ČR. Úžasný koncert, který dokazuje, že jen skákání na podiu nedělá koncert koncertem a atmosféru může kapela navodit i jinak, než bláznivým poskakováním. ÚŽASNÉ!

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Začátek je svižnější než u prvních Spider manů, ale to je jediný větší pozitivum. Jinak se to dá brát jen jako Spider Man pro děti do 15 let. Typicky úžasnej Spider man se vším co maj děcka rádi. Skate, drsnej účes a ještě by mohl mít plakát Biebra v pokojíčku a bylo by to ideální. No ale zpátky k filmu. Záporák není špatnej a koukat se na to dalo. Emma hraje skvěle a konec nebyl nejhorší. Žádný zklamání, ale rozhodně to mohlo bejt lepší. 60%

plakát

Amputace (2012) 

Tváří se to jako brutální nechuťárna a ani bych se nedivil, kdyby to někdo vypl po úvodní scéně, ale ono to je nakonec takové lehké drama o tak trochu vadné holce, která má brutální představy a chce se stát doktorkou. Mě osobně se to líbilo. Neměl jsem s brutálními záběry problém a chvílemi se i bavil a konec mě dostal. Já jsem spokojenej. Je to úchylárna, která se nebude líbit většině lidí na čsfd, proto se nedivím malému hodnocení, ale za mě 75%. herecké výkony jsou skvělé a ten konec je úžasnej a po jeho shlédnutí jsem zůstal jen čumět a vůbec jsem netušil co se tam právě odehrálo.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Od začátku skvěle zpracovaný seriál. Úžasný herci, který sice vypadaj, jako z vlhkýho snu třináctek, ale opravdu umí hrát a do děje se hodí. Nebyla tam jediná postava, která by neměla přesně stanovenou roli, kterou zvládla na 100%. Hajzlové hrajou hajzly a klaďasové jsou sympatický. Jako obrovskou výhodu beru to, že to není dělaný jako klasickej akční superhrdinskej film nebo seriál, tohle je prostě lidský příběh a jediní co tam je hypersupernadpřirozený jsou ty šípy, který se daj ale vysvětlit bohatstvím Queenových. Strašně mě bavil i vedlejší příběh minulosti Olivera a další vedlejší linky drzé a protivné sestry Speedy (Thea) a dokonce i milostných vztahů mezi Oliverem, Laurel, Tommym a do toho se vmíchala i Helena, prostě vše mě dostalo a plný počet nedávám jen kvůli strohým bitkám, které se dali ohodně vylepšit, ta choreografie vypadá strašně, a kvůli tomu, že si počkám co přinese 2. sezóna. Oblíbené postavy: Oliver, Thea, Diggle, Quentin, Felicity

plakát

Boo! (2012) 

Roztomilý příběh o starém páru, který se rád škádlí, před Boo mi to připadalo jako úsměvný film, který umí zahřát u srdce, ale jak tu dost lidí píše, po té co se dosmějete, vám zatuhne úsměv. Dost krutý film. Více mi bylo líto dědečka. Musí to být strašný pocit.

plakát

Byzantium (2012) 

Tohle je přesně ten film, na který bych se asi normálně nikdy nekouknul, a kdyby jste mi řekli, že se mi bude líbit film o upírech, tak se vám vysměju do ksichtu, jenže tady vůbec nejde o upíry, tady jde o dvě "sestry" nebo matku a dceru jak chcete, který vypráví svůj příběh zrození a vysvětlují, jak se stali nesmrtelnými a jakou cenou za to musí platit. Famózní dílo, které se pyšní malým hodnocením, protože od toho lidi čekali týnejdž vyvražďovačku nebo něco akčního. Tohle je ale skvěle odvyprávěné složité drama, které staví na atmosféře a hereckých výkonech. Gemma hraje božsky od začátku do konce a Saoirse jsem si rychle oblíbil. Její hra na piáno je úžasná. Do toho přišlo pár gore momentů a já jsem spokojen. Jinak na Byzantium jsem kouknul jen kvůli Warrenovi Brownovi, který se tam objevil asi na 3 minuty, ale nakonec mi to vůbec nevadilo. Miluju krvavý vodopády. 80%

plakát

coolMEN (2012) (pořad) odpad!

Jestli menzone nevydržel do druhý sezony. Tak tohle nemůže vydržet snad ani 6 dílů. Menzone byl aspon někdy vtipnej a měl sympatickou dvojici moderátorů. Tohle je nechutná dvojka šašků bez smyslu pro humor a jediný co uměj je flusat a řikaj tomu umění. Tohle je ubohá náhraška menzonu. To nemůže vydržet.

plakát

Dealer (2012) 

Aneb jak udělat z Dánského skvostu komerční sračku a průměrný krimi. To mě zase jednou nasral remake. Když už dělám remake nějakého filmu, tak se snažím, aby si udržel kvalitu a nenarvu do toho první herce, který uvidím na ulici. Dánský Pusher se může pyšnit skvělou kamerou, úžasnými hereckými výkony a brilantním dějem o posraným kšeftu. Z toho všeho tu zbyl jen ten děje, který je okopírovaný fakt dokonale, což je dobře pro někoho kdo neviděl originál ,ale mě to fakt nezaujalo, mohli si vymyslet něco svého, né kopírovat celé věty a situace. Nevím, jsem do toho, že mě to chytne tak jako originál a věřil jsem, že to nebude tak hrozné, bohužel to špatné je. Nejvíce mě nasrala asi ta kamera, teď to vypadá jako každá druhá krimi, která se ničím neliší.