Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (660)

plakát

$#*! My Dad Says (2010) (seriál) 

Neskonale vtipné, po dlouhé době jsem se zasmála. Captain Kirk válí, je zcela jiný než Crane. Prostě herec se nezapře. Jen doufám, že se to časem moc nezkazí, jako se stalo v Bostonu, kde zmizel jakýkoli děj ve prospěch stálého hláškování a blbnutí.

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Celou dobu jsem stále přemýšlela, kdo a proč si ze mě dělá srandu. Takže Abe Lincoln vede válku za osvobození otroků v rámci vyhladovění upírstva na americkém kontinentě a ohání se přitom sekyrou jako Blade mečem. To srovnání kulhá. Spíš mi tak nějak chybí další díl: Vladimír Iljič, lovec upírů, kdy by Voloďa bojoval s kapitalisty-upíry, co vysávají proletariát, a oháněl se přitom flaškou vodky. Prostě ruská duše šlehlá západem v deliriu.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Opona - Poirotův poslední případ (2013) (epizoda) 

Bohužel je poslední řada příběhů tak překombinovaná, až je z toho paskvil. Což je velká vada předlohy, prostě Agatha mlela z posledního, až domlela. A pohled na zestárlé hrdiny je vskutku smutný, ač logický ze samé podstaty života.

plakát

Agent Cody Banks (2003) 

Dětinský špionský film pro hodně mladou mládež.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Co funguje ve filmech, nemůže fungovat v seriálech "v malém". A malé to opravdu je - tuctové zápletky, okoukané triky, otravní a stereotypně vypadající i se chovající postavy. Knight Rider byl proti tomu kdysi bomba. Zde se postavy a jejich problémy přejídají, jen co je vysloví - opravdu někdo žije celý život hledáním svých rodičů? Tak nějak zásadně, bez oddechu? S velkou chutí bych všechny ty hodné agenty zlikvidovala, opět mi připadají zloduši o hodně sympatičtější.

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Nemám ráda seriály, kde se dítě tak nějak podřizuje úsudku přemoudřelého rodiče, úplného psychoanalytika-amatéra, který potomkovi hází klacky pod nohy pro jeho dobro. A to je zde součástí děje, jinak dost jednotvárného s pitvořivým jasnovidectvím, které by nikdo nikomu nevěřil. Smíšené pocity.

plakát

Agent 117 (2006) 

Jean Dujardin vypadá dobře. Film je trapně nevtipný, ani komedie, ani skutečná parodie, tak nějak mezi všemi žánry, sakra nuda a zklamání. Jean Dujardin vypadá dobře. A víc se říct ani nedá.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Technicky a trikově na vysoké úrovni, obsahově splašky ze všech hororových žánrů (Dracula, zombie, červi, holocaust, spiknutí zločinných snad upírů a podobné nechutnosti splácané dohromady), sice shocker, ale za hranicí nápaditosti a dobrého vkusu. Modernizace se moc nepovedla.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Jeden z mých oblíbených seriálů. Kdysi. Bohužel nemohu dost dobře uvěřit modernímu pokračování, které údajně navazuje tam, kde skončil původní seriál. Nevím, nepamatuji se. Ale rozhodně nám herci zrovna neomládli a je to hodně vidět, oba jsou příklady dvou způsobů, jak na nás hlodá zub času - povislost tkání či seschlá vychrtlost. Krom toho se nám příběhy staly silně poplatné době. Nový tedy hodnotit ani nelze jinak než fujtajbl, měli jste v nejlepším přestat.