Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Humor, který mi dokonale sedí. Seriál jsem původně sledovala na internetu. Kdybych ho prvně viděla s českým dabingem, určitě bych dala o hvězdu nebo dvě méně. Originální znění tady dělá opravdu hodně.

Spartakus

Spartakus (2010)

Vyloženě šťavnatý seriál, který přetéká krvavými řežbami, intrikami a sexem. To vše rámuje napínavý historický příběh. Snad každý si ve Spartakovi najde to svoje. Ačkoli krvavé scény nemusím, takhle krev ála 300 mi nevadila vůbec. Dechberoucí od prvního do posledního dílu.

Spartakus: Bohové arény

Spartakus: Bohové arény (2011)

Z nouze ctnost! Výborný prequel, i když Gannicův příběh je trošku slabší než Spartakův. Tvůrci se tohle mínus snaží dohnat vydatnými erotickými scénami. Hodně dobře se dívá na méně nafouklého a lidštěji vypadajícího Crixa :-)

Psychoville

Psychoville (2009)

Asi nejšílenější seriál, jaký jsem kdy viděla. Opravdu podařená kombinace tajemna, hororu, vtipu a úchylnosti. Když už si myslíte, že to nemůže být ujetější, objeví se na scéně jednooká siamská dvojčata. Každý díl je lepší a lepší a zamotanější... a nutí vás to podívat se co nejdříve na další. Po bleskovém zhlédnutí první řady dávám 4 (a půl) hvězdy.