Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (747)

plakát

Roming (2007) 

Vlastně to ani moc vtipné nebylo... pokud tedy máte v živé paměti ukázky, kde byla veškerá prča prozrazena. Labuda s Polívkou se snaží, ale budovaná konstrukce chatrného příběhu se rozpadá každou minutou. Vyprávění o Somálim nudí a je zbytečný.

plakát

Máj (2008) 

Vizuálně hezky pojaté a pěkná prsa Sandry Lehnertové :) Ostatní kulhá o jedné noze a ty básnické proslovy Jana Třísky jsem se ani nesnažil analyzovat.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Akční scény jsou na dobré úrovni a zpočátku jsem se dost dobře bavil. S přibývajícími minutami však přijde na řadu spousta zbytečných stupidních dialogů. Škoda, náběh na popcorn roku tady byl...

plakát

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) 

To nejlepší co z toho šlo vytáhnout. U Přeboru jde vidět, že seriálová podoba kratší stopáže má větší údernost, ale vytvoření funkčního prostoru na celovečerním poli se podařilo. Tvůrci vyšli vstříc jak seriálovým maniakům, tak nováčkům, kteří nikdy nic o partě z Houslic neslyšeli. 90%

plakát

Zatímco spíš (2011) 

Na Césarovi je skvělá jedna věc. I když se jedná o prvotřídního magora, tak je jeho postava napsána tak bravurně, že jde z něj cítit, že je to chlap z masa a kostí. Že jste mu i přes jeho sviňárny drželi pěsti, když se potřeboval dostat z jejího bytu? No, schválně...nestyďte se :)

plakát

Ghost Rider 2 (2011) 

Pytlovina na entou s totálním náběhem na GP roku :)) Cage tu podává heroický výkon, kdy se budete tlemit jeho vážně míněným radám a zároveň budete kroutit hlavou nad tím, jak se dá udělat dialog mezi ním a klučinou poté co se kluk zeptá "jak se Ghost Riderovi močí" :)) Jeho hluboký smích byl nakažlivý. Rumunské lokace jsou..... rumunské :) Asi jim tam moc dopravních prostředků na dálnici nejezdí :) Drive Angry byla chujovina, která mě nudila. Druhej Ghost Rider je chujovina taky, ale zábavná.

plakát

Loutka (2002) 

Pár poznatků... Adrien Brody jakožto stydlivý a plachý mladík, který má touhu stát se břichomluvcem, naprosto přesný. Věřil jsem mu jeho snahu, kdy se snaží, aby ho rodina pochopila a přijala, jaký je. Stejně tak jeho absolutní neschopnost navázat nějaký jiný vztah než se svou bláznivou kámoškou. Mimochodem Milla Jovovich, která tu kámošku hraje, přehrává jak blázen, nicméně zrovna u tohohle typu filmu to je k duhu. No a Vera Farmiga už před 10 lety ukázala, že je to skvělá herečka, která dokáže zahrát cokoliv. Moc hezký závěr nezávisláku, který po celou dobu tančí na hranici absurdity a reality, ale co ho vyzvedává nad průměr je taková ta civilní pozitivnost, se kterou pracuje.

plakát

Vzpoura v Seattlu (2007) 

Nejde vůbec poznat, že by Stuart Townsend trpěl nervozitou prvního režijního počinu. Jeho rekonstrukce bojů aktivistů s policisty na pozadí zasedání WTO má spád, myšlenku a určitý dopad na publikum tu je zjevný. Není těžké poznat na čí straně Townsend stojí, ale probůh, každý máme mozek na to, abychom si dokázali celou situaci zhodnotit a vyvodit resumé. Já tedy rozhodně.

plakát

Stud (2011) 

Impozantní ve všech směrech. Dokonalá studie sexuálního závisláka, který je duševně prázdný. Jeho stereotyp je narušen příjezdem sestry, která situaci neuklidní. Naopak, díky ní padá do mnohem temnějšího dna... McQueen točí, stejně jako u Hladu, dlouhé nestříhané sekvence, ale tohle téma mi bylo mnohem bližší než hladovka v Irsku. Herci nemaj chybu (Fassbender dokáže během 15 vteřinového pohledu vyjádřit víc než kdyby odkecal 10 řádků textu) a hlavně se to nebojí ukázat věci tak, jak ve skutečnosti jsou, aniž by to bylo nějak sprosté.

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Tu ze Star Wars, tu z Avatara, ale pořád je to John Carter. Musím se přiznat, že jsem si netipnul, že budu tak moc oceňovat v dobrodružném sci-fi flashbacky z minulosti hlavního hrdiny. Vážně fungovaly a rád bych jich viděl více... škoda. Bohužel na druhé straně je tam šílené množství postav, které nejsou nijak důležité, ale vyznat se v nich dá pořádnou fušku.