Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (55)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Nebýt film od Tarantina, člověk by na něho ani nešel. Herci super, ale celý to působí jako prvotina jednoho hodně šikovnýho režiséra co má rád 60tý léta. Pár scén super, Dicaprio jednoznačně tahoun, postava Margot naprosto zbytečná a Brad neurazil. Je to celý až moc vyšperkovaný a šedesátkový, takže to nepůsobí jako zpestření doby, ale spíš jako něco, co v té době běželo na obrazovkách jako jedna tuctová víkendovka.

plakát

Saulův syn (2015) odpad!

Děkuji za představení nejhoršího filmu v roce 2016 a to je teprve únor. Tak katastrofální zahrání v hlavní roli jsem dlouho nezažil, Maďar by se celkem hodil do nekonečnýho seriálu: Ordinace v růžové zahradě. Všichni ve filmu kmitali, jen on měl čas na tupý rozhlížení se kolem, každý mu pomáhal jak kdyby byl syn Hitlera. Jestli tenhle film dostane Oskara tak, jako bojkot zajdu na Decibily (debility) lásky a dám tomu pět hvězd. - Odpad

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Na tohle se čekalo tak dlouho jo? Po shlédnutí nevidím už smysl proč. Poctová kopírka čtvrtého dílu, který byl až moc podobný - větší hvězda smrti, průlet úzkou uličkou. Kylo byl dobrý do doby, kdy sundal masku. Černoch? toho měli kuchnout už po prvním dialogu, takhle afektovaná už je jenom Keira Knightley, nebo herečky z Českého seriálu Ulice. Jediné pozitivum byl Han Solo, jinak to byla bída. Takových peněz a máme na stole díl, který je až moc podobný tomu starému a k čemu? Když se mohlo krásně stavět na něčem novém, na další díl nejdu. To si radši pustím Strážce Galaxie, nebo se opiju před Imaxem. 60%

plakát

Insidious 3: Počátek (2015) 

Tenhle hororovej průjem neměl nikdy spatřit světlo světa, jedná se o nudnou bezbřehou lekačku a k závěru, parodiální Ghost Busters na Insidious, kill me pleaseee!

plakát

Mami! (2014) 

Nejdojemnejsi a nejlepsi film roku 2014!

plakát

Birdman (2014) 

Birdman, zfilmovani hry z prostredi Brodwaye, kde excelujou snad vsichni. Tenhle film zaslouzi, zabombardovat oskarama, tema nejlepsima stetkama z LA co si USA muze dovolit pro kazdyho i pro ty co nemaj balls, protoze tady se bude slavit hodne dlouho. Nova forma Shakesepeara !!

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Tak takovahle slatanina, tu dlouho nebyla. Peter Jacskon a jeho banda komornich hercu se asi sjela v backstagi kokainem a udelali si z toho naramnou parodii na Hobbita, stejne jako Stallone parodii na akcnak ala Expendables. U Petera jsem cekal podobnou kvalitu aspon prvnich dvou dilu, ale pekny hovno - Skoda.

plakát

Interstellar (2014) odpad!

Co je tohle za totalni assjuice? Nolana miluju, myslim si, ze pocatek je to nejlepsi co kdy mohl udelat, tak je jasny, ze toho pouzil dost i tady. Emoci tam bylo dost, ale hrozne neuveritelny a posledni tretina? to je takova komedie, ze se mi chtelo brecet. Doporucuji na to jit sjetej jak hovado, protoze ve stejnym stavu to tocil Nolan a pak to mozna ocenite, po filmu jsem byl totalne vyrizenej, ze sem musel s kamoskou vypit sedmicku vanilkovy Absolut vodky, dik!