Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Pořady (8)

Krásný ztráty

Krásný ztráty (2000)

Nádherný, inteligentní a milý pořad velkého umělce a člověka...

Jste to, co jíte

Jste to, co jíte (2006)

Záslužný pořad o tom, jak se nestát prasetem, bohužel neustále to však vypadá jako když hrách o stěnu hází. Vždycky mi zůstává rozum stát nad tím, kam až to lidé nechají zajít! Kecy typu oni tohle říkají a sami jedí jinak nejsou na místě. Jistě že si určitě a občas dají něco nezdravého, nicméně oni jsou z těch, kteří si to mohou dovolit!

Výměna manželek

Výměna manželek (2005)

Pořad spíše odpadního charakteru, nicméně já se velmi nemorálně bavím nikdy nekončící hloupostí lidí. Jelikož ráda pozoruju lidi a hlavně i pozorování je jeden z mých důležitých prvků v mé práci, je to možná ten důvod, proč se mi tento pořad líbí a proč na něj s oblibou koukám. Sama nevím, jak tento pořad ohodnotit. Dobře, protože jde o sondu do českých domácností a občas člověku i poodhalí různá tabuizovaná témata? Špatně, protože se tam hlásíme, že chceme prachy, uděláme pro ně vše a necháme si rozjebat soukromí? Prostě nevím.

Noční Show Craiga Fergusona

Noční Show Craiga Fergusona (2005)

Tomu říkám televizní zábava. Pokaždé jsem mrtvá smíchy. Navíc Skot! :) Kéž by si mohl zahrát Doctora (Who) :)

Hry bez hranic

Hry bez hranic (1965)

Moje dětství :) Ve stejném duchu a kvalitě už bohužel nic takového nebude....

Bořiči mýtů

Bořiči mýtů (2003)

I věda může být zábava :) Myslím, že je nejen zajímavé, ale i výchovné bořit některé mýty, které mezi lidmi panují. Navíc Bořiči jsou vtipní, zajímaví a je vidět, že je to baví. Nevím proč, ale já si u toho vždycky tak odpočinu :)

Diagnóza

Diagnóza (2000)

Nejlepší dokument, nejlepší dokumentaristé, co dodat?