Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (9)

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

První série byla bezvadná, chytila mě natolik, že jsem se musela dívat dál, ale pořád se to začíná zamotávat, charaktery mají předvídatelné chování a všechno začíná být strašně v pohodě. Naštěstí maskéři odvádějí skvělou práci, čímž dodávají seriálu ony grády. Přes všechny nedokonalosti se nemůžu dočkat toho, co bude dál a proto si seriál zaslouží tak skvělé hodnocení.

Prolhané krásky

Prolhané krásky (2010)

Hodně vydařený seriál. Hlavní hrdinky mají pěkný mladistvý styl a tajemství které je seskupuje dohromady je vlastně jedna velká záhada, čímž si seriál může udržet sledovanost. Pokud se seriál nezamotá více a odhalení -A bude znamenat shlédnutí seriálu znovu, je potřeba nechat 5*, ale pokud -A bude někdo, kdo mi celou dobu nepřišel zajímavý, nějaká 3.osoba, pak se bude počet muset snížit.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Fajn, možná je to ohrané, ale tenhle seriál je nejlepší sobotní lék na kocovinu. Na rozdíl od ostatních seriálu nemusím vidět nutné každou epizodu, není zde zamotaný děj a mnohdy ani humor není úplně tím, co bych pochopila, ale přesto tento seriál umí výborně zakomponovat fyziku do tohoto světa. Jednoznačné plus.

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Skvěle znázorněná americká situace, u nás by obdoba seriálu nikdy neprošla. Family Guy je vtipný seriál, ale bohužel pro mnoho Čechů ne zcela pochopitelný, bohužel.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Klasika. Jedno slovo, které vystihne celý seriál. Zaručeně pobaví každého, kdo není zrovna morous od přírody. Postavy, které zná každý, aniž by seriál kdy viděl. Seriál, který si svou slávu udrží po 21 sezónách, po více než 20letech. Všechno mluví samo za sebe, není dalších pochyb, proč nedat 5*