Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (63)

plakát

San de huo shang yu chong mi liu (1977) 

Asi jeden z nejlepších počinů Sammo Hung Kam-Bo jako režiséra . Skvělé boje a obsazení . Navíc příběh není idealizovaný a je dost drsný . Perfektní bitka nakonec , kde bych vyzvedl boje s Fung Hak Onem a jeho kudlankou , která sice není , tak dobrá jako ve Warriors II , ale přesto patří mezi ty lepší provedení tohoto stylu . Yuen Biao je klasický - pro mě vždycky splňuje nějaký standard ikdyž z něj nikdy nejsem úplně nadšený . Pefekntní chereografický počin , který patří do diamantové galerie HKC

plakát

Gong fu qi jie (1979) 

Anglický název je Seven commandments of kung fu . Je to perfektní demonstrace kudlanky sedmi hvězd v podání nepovedeného dvojníka Jackieho chana Lee I Mina . Boje jsou čistě tématické a točí se to zejména kolem kudlanky . Přiběh startuje okolo Leeho ( Lee I Min ) , který pracuje v lékárně a nechává se učit svým strýcem kung fu , kterého zabije Chang Yi - hlavní skoro záporák filmu , který se rozhodl mimo jiné i zabít místní gang . Lee mu příjde do cesty a následujeho na svých cestách , kde se od něj učí pravidla a techniky kung fu . Postupem času zjistí , že Chang Yi zabil jeho strýce a chce se pomstít , což mu ke konci výjde , tím že spojí styl kudlanky a sedmi hvězd . Je to opravdu lahoda sledovat tenhle film , zvlášť když boje jsou čisté a rychlé .

plakát

Duel gigantů (1976) 

Dost úchylný počin v dobrém slova smyslu . Chereografie byla dost dobrá a zajímavá . Je to splněný standard Lau Kar Leunga . Není tu v hlavních rolích pro mě žadná moje kung fu star , přesto je to dost dobře provedené a na souboje dlouho nečekáte . Je jich tady fúra . Je to trochu jiný typ kung fu filmů , nicméně z mého hlediska zajímavý a pro mě už klasika, kterou mi trochu kazí přehnané drátové kreace , ale jinak perfektní .

plakát

Drak přichází (1973) 

Nejsem fanda Bruce Lee a ani si nemyslím , že je to nějaká legenda kung fu . Jediné co uměl je rychle kopat a měl takový ten americký výraz nenávisti , čímž se proslavil , nicméně tohle je to nejlepší , co někdy udělal . Má to dějovou zajímavost . Boj s bossem , který pořádá turnaj na konci s rukavicí s hroty mezi zrcadly byla ohromující a taky se zde střihnou postavy Chana a Hunga , kteří dělali takové křoví . Mám to ještě doma s originálním polským dabingem , který dal filmu pořádný ráz :) .

plakát

Wu zhao shi ba fan (1979) 

Lau Kar Yung mladší bratr Lau Kar Winga a Lau Kar Leunga asi tak úplně nenásledoval své úspěšné bratry , ale špatný mě v Dračích drápech zase taky nepřišel . Pro mě je vždycky na topu Hwang - Jang Lee jako záporák a představitel dračí pěsti . Nikdy jsem neviděl nic špatného , kde tenhle kicker byl . Příběh je trošku překombinovaný , ale souboje se mi moc líbily . Je to o tom , že starý mistr onemocní a jeho syn ( Lau Kar Yung ) ho vystřídá na jeho pozici , ale je poražen banditou ( Hwang Jang Lee) , který slíbí , že starého mistřa vyléčí , pokud dostane medailón dračí pěsti , který je symbol moci . Ten samozřejmě dostane svého , ale také podraží Leung Chowa ( Lau Kar Yung) a ten se chce pomstít tvrdým treninkem , což se mu podaří .

plakát

Bo ming chan dao duo ming qiang (1979) 

Lichý pár , jak vyšitý . Lau Kar Wing a Sammo Hung Kam-Bo a jejich dvojčata mistrů v paradní fazóně . Je to jízda v choreografii s šavlí a oštěpem . Leung Kar Yan se tu sice úplně nepředvedl , ale i tak nezklamal . Děj klasický mistři naučí žáky a ti se pak mstí . Nejlepší bojovka je asi na konci , kdy se má rozhodnout mezi Hungem a WIngem , kdo je lepší na počest jejich mistrů . Humor tu taky není špatný , pokud je někdo zvyklý na HKC . Pro mě to patří mezi 200 nejlepších kung fu co jsem viděl .

plakát

Ulice (2005) (seriál) odpad!

Asi nejlepší díl byl 42568 . ten se mi líbil .

plakát

Velmi křehké vztahy (2007) (seriál) odpad!

Tohle je opravdu zkáza a past na všechny ženy , které neměly nebo ztratili vkus a přestali se zajímat o sebe a víc jí zajímá , jak to dopadne s Andreou . Sága , která byla horší , než celá Vietnamská válka . Tohle přesně ukazuje mentalitu čechů , co chtějí a stydím se , že něco takového mohlo mít tady takovou sledovanost .

plakát

VIP Poker Show (2009) (pořad) odpad!

Poker jsem hrával , ale jak jsem viděl Mašlíkovou nebo Hanychovou s kartama v rukách , tak jsem přestal .

plakát

Volejte věštce (2008) (pořad) odpad!

Tak tohle je opravdu geniální tah televize Prima . Nejenom , že můžou vyplnit televizní schéma programu , ale taky na tom mimo reklam vydělávat přímo od lidí , kteří tupě nechávají tisícovky za hovory s lidma , kteří s věštěním mají společného asi jako papež se striptérkou . Sprostý a ubohý business na hloupých lidech ,kteří mají životní trable .