Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Psí poslání (2017) 

Ze záčátku sem se párkrát upřímně zasmál a říkám si jaký příjemný filmeček.. Po 30-ti minutách pračka na city, která mě donutila se 2x rozbrečet jak malou holku, po hodině sem to vypnul. DOPORUČUJI raději vynechat tuhle sračku.

plakát

Cowspiracy - Klíč k udržitelnosti (2014) 

Také sem to nějakou dobu zkoušel jako vegan (společnost vám to vlastně ani nedovolí) a bezesporu je to jediná správná cesta (at už z morálního, zdravotního, či z hlediska udržitelnosti) bohužel je schůdná pouze pro člověka inteligentního (tedy nic pro mě) a do toho má náš druh ještě docela daleko ):

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

¨Tak asi takhle.. Docela šikovně natočené a rádoby lidské drama (s docela dobrými herci).. Dceruška je roztomillá až k sežraní zatímco její pubertální bráška se naoko vzpírá otcově snaze na nový začátek. Polovinu stopáže se řeší smrt manželky/maminky, protože to má asi působit na sentimentální jedince. Podle názvu by se dalo soudit, že jde o nějakou ztřeštěnou rodinnou komedii.. Bohužel jedinou komediální stránkou je tady slaboduchý, a ke konci až přeslazený - scénář..

plakát

Dogani (2011) 

Tak tohle se může líbit jen pedofilním jedincům.. Těžce NADHODNOCENO

plakát

Šepot (2007) 

Standart, který sice ničím nenadchne, ale ani nijak neurazí.. Prostě pohodová jednohubka před spaním. Legandární Omen jen lehce okrádá, tvrdit o něm, že je to nějaký duchovní nástupce je dost odvážné a hlavně scestné..

plakát

Amputace (2012) 

Nemůžu říct, že by se mi závěr filmu nelíbil, dokonce byl docela fajn. Nicméně - měl sem pocit, že se film snaží celou dobu hlavní představitelku znázornit jako nadprůměrně inteligentního jedince (sic s nějakou tou sexuální úchylkou (nebo dvěma)), nikoliv jako retarda. V tomhle směru to pak nedává smysl, když sama řekla, že sestru velmi miluje. Je to škoda chtěl sem dát 4**** páč se mi to fakt líbilo, ale tohle prostě nepřekousnu :D

plakát

Interstate 60 (2002) 

Upřímnou lítost těm, které tenhle nenápadný klenot minul...