Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

kajas 

všechny recenze uživatele

Nebudu chodit kolem horké kaše, kdyby v tomto hororu nehrál můj milovaný Josh "Sawyer" Holloway, ani bych o něj nezavadila. Se zájmem jsem tedy v noci zapnula televizi a nelitovala jsem. Děj mě udržoval v neustálém napětí, představitel Davida byl neskutečně démonický (chválím i českého dabéra) a ke konci už jsem měla vítr i z té vánoční melodie. Ty pomalované zdi mi asi zůstanou dlouho v hlavě. Můžu jenom doporučit. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Horory, kde jsou zlé malé dětičky mám rád, takže tahle omenovská variace mi sedla. Mělo to správnou atmosféru, nepříjemného chlapečka a i nějáká ta lekačka se našla. No jo - je to béčko a herecké obsazení nestojí za nic (kromě Rookera), ale i tak mě to mile překvapilo a přál bych si víc podobných záležitostí. 65% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto průměrný film který ač je atmosférický nedokáže udělat jednu celkem důležitou věc, neumí vystrašit ani udělat to aby mi byl nějaký herec sympatický. KAždej herec mi byl ukradenou jak skončí, a navíc herec hrající malého spratka.... jedno slovo: neuvěřitelné. Jediný co mě bavilo byly scény s vlkama, ty byly nádherní ale jinak slabý nadprůměr. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Největší problém jsem měl s obsazením herců, kteří mi do svých rolí vůbec neseděli jak Edgerton tak hlavně Holloway. Atmosfericky je to dobře natočené, jenže příběh obsahuje už několikrát viděné momenty. Co se týče napětí tak kdybych to měl porovnat třeba s Orphanem tak mi tohle vyjde také o něco slabší. Konec mě ale nezklamal takže celkově čistý průměr. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pokud se někdy dostanu do finanční tísně, kterou by řešil jen únos dítěte a následné výkupné tak si okamžitě vzpomenu na tento film a radši si vezmu trojité přesčasy a seženu čtvrtou práci. Budu stahanej jako burlak, ale budu naživu a nebudu muset čelit malému démonovi jako parta v tomto snímku s hodně hutnou mrazivou atmosférou. Ten kluk byl fakt démonickej a likvidaci únosců si ďábelsky užíval. A já si užíval tento film. Doporučuji shlédnout večer během zimního období a máte o bezesnou noc postaráno. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama