Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten film nebyl úplná pitomost,ale doslova mě vytáčela ta naivita únosců,pořád davídku sem,davídku tam.Tomu klukovi byla ta spolčenost s ďáblem vidět ve vočích na sto honů.Jinak zajímavá zápletka s nevlastní matkou,která se chtěla zbavit adoptivního syna,a nakonec to vyřešila po svym.A i když mi byli ty únosci celkem u prdele,tak konec sem si vychutnal.Celkem v poho a za 50%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velice podařená televizní vykrádačka The Omen, která mě fakt překvapila. Bylo to napínavý, atmosféra byla vážně docela strašidelná a ten fracek byl fakt docela děsivej. A taky mě zajímalo, jak si zde povedou seriáloví herci Josh Holloway z Lostu a Sarah Wayne Callies z Prison breaku. A byli fakt dobří a svoje postavy zahráli fakt dost dobře, i když Holloway to měl trochu ulehčený tím, že jeho postava má se Sawyerem podobný rysy. Ale jak říkám, bylo to pro mě docela překvapení. Jestli chcete poctivej horrůrek s dobrou atmosférou, tak Whisper je něco pro vás. ()

Reklama

fannah 

všechny recenze uživatele

Skvělý zážitek. Dobře zvolené obsazení, propracovaná psychologie postav, krásné lokality a zejména střih finálních scén s hudebním motivem, to vše mě překvapilo. A jelikož jsem celý film přemýšlel nad skvělou kamerou, jméno oscarového Deana Cundeyho v titulkách bylo dostatečné vysvětlení. V dnešní době hodně nadprůměrná záležitost. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Film nepracuje s příliš originální tématikou. Příběhů o dětech, do kterých se převtělil samotný ďábel, už tu bylo hodně. Některé jsou kultovní, jiné a těch je většina, zcela vybouchly. Tenhle patří k těm lepším. Největším přínosem byly flaschbacky a noční můry, které se postaraly o solidní atmosféru. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Původně celkem neotřelý nápad zkombinovat únosový thriller s hororem alá Omen by jistě dopadl lépe, kdyby tvůrci s odhalením chlapcových schopností počkali. Příliš brzy víme, že je v něm přítomno nadpřirozeno a od začátku tušíme, že nepůjde zrovna o nadpřirozeno pozitivní. Jinými slovy, už po půlhodině byste toho fracka nejradši majzli lopatou po hlavě. Atributy jako herecké výkony, atmosféra a napětí se zastavily na značce průměru. V hlavě Šepot patrně dlouho neutkví, naštěstí ale taky dlouho netrvá. Pět Damianů z deseti. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama