Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (149)

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Potenciál velký, ale tak pitomé a směšné efekty a mnohdy divné a nelogické situace to celé hodně schazují. Konec mě tak unudil a naštval, že na druhou sérii už asi moc koukat nebudu. SPOLIER: S tím vzhledem Mastera si dělali jenom srandu, že jo? ...že, jo?!!!!

plakát

Alois Nebel (2011) 

LFŠ 2012: Nečetl jsem komiks a možná v tom spočívá můj hendikep :) Po pěti minutách byla grafika okoukaná a a při pohybu postav jsem měl pocit, že hraju náročnou hru na starém počítači. Než postava někam došla, tak mi vyrostl jeden nový vlas. Okolní zvuky(chůze, pokládání skleničky, otvírání dveří apod.) podle mě s animací vůbec neseděli a většinou podle mě přicházeli o něco dříve, či později, než měli přijít. Přesto jsem takovou animaci u nás ještě neviděl, tak za to dávám hvězdu, jinak jsem na filmu nenašel nic, co by se mi líbilo. Pronudil jsem se úspěšně až do konce.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Konečně pořádnej Spider-Man. Trochu mě jen mrzí nižší hodnocení, než mají ty předchozí hnusy od Raimiho ... :(

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) odpad!

Spider-Man dostal od Webba pěknou anální sondu. Samozřejmě, že ten film sám o sobě na odpad není, ale za to, jak se Spajdým Marc vyjebal, tak si to zaslouží. Ještě, žě jsem na to nešel do kina.

plakát

Andělé pláčou (2005) 

LFŠ 2014: Bohužel, ale podle mě se jedná o nepovedený počin. možná měla Piussi jen smůlu, že měla nezajímavé aktéry, ale myslím, že ten fiilm absolutně nic neříká a na nic nepoukazuje. Žádná výpovědní hodnota.

plakát

Aro Tolbukhin: V mysli vraha (2002) 

LFŠ 2014: Hrozně nemám rád tyhle doku-fikce, dokumenty, které jsou ve skutečnosti hrané apod. Zatím jsem neviděl, že by to někde fungovalo a podle mě to nefunguje ani tady. Když chcete udělat dokument, tak udělejte dokument, ale nedoplňujte ho o hrané scény. Celkově mě to pak hrozně nudilo a přestože se jedná o velmi drsný a krutý příběh, tak mě to nechalo zcela chladným.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Nic tak blbýho jsem už dlouho neviděl... Bohužel se komiksový námět ztrácí pod haldou telenovelských keců, filmových klišé a velmi "překvapivých" dějových zvratů. Komiks potenciál má, ale provedení je hodně špatné.

plakát

Atomový Ivan (2012) 

LFŠ 2012: Nepřišlo mi to zas tak hrozné. Jelikož se jedná o jeho filmový debut, tak mi to přišlo hodně dobré. Je to praštěné, ulítlé, možná hloupé, ale když přistoupíte na jeho hru, tak se tím můžete bavit. Nicméně si myslím, že mu více sedí divadelní režie, což je občas na filmu vidět, ale i tak docela dobré.