Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (55)

plakát

Podfukáři (2013) 

Look closely, because the closer you think you are, the less you’ll actually see.

plakát

Slova (2012) 

V určitém okamžiku si musíte vybrat mezi životem a fikcí. Jsou si velmi blízko, ale nikdy se úplně neprotnou.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Nemůžeme vrátit to, pro co už jsme se rozhodli, můžeme pouze ovlivnit to, jak se rozhodneme dál.

plakát

Keulraesik (2003) 

Když jsem byla malá, pamatuju si, jak jsem se koukala na velikou duhu klenoucí se přes řeku. Tehdy mi máma řekla: Duha je bránou do nebe. Když lidé zemřou, odcházejí od nás skrz ni...

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Po dlouhé době konečně dobrý film. Moc jsem od toho neočekávala, ale nakonec pro mě jeden z nejlepších filmů roku 2011. Vtipné, originální, skvělé herecké obsazení a jeden z nejlepších soundtacků. Vážně ti to připadá směšné? - Jo, přemýšlím o nacistickém kvadruplegikovi. Jak by tak asi salutoval?

plakát

Válečný kůň (2011) 

You’ll stop loving me, Rose. And I won’t blame you when you do. Well, I might hate you more, but I’ll never love you less.

plakát

Hodiny (2002) 

"... podívej se životu do tváře, vždycky se dívej životu do tváře. A chápej ho takový, jaký je. A na konci ho pochopíš. Miluj ho takový, jaký je. A pak ho nech jít..."

plakát

Netvor (2011) 

True or false...You are an aggressively unattractive person. Hatchet face, face-ache, face like burnt lego? Or did you only just miss the beauty boat. Any which way, best embrace the suck. Beautiful people get it better. That's just the way it is.

plakát

50/50 (2011) 

Proč jsme nešli k holiči? - Jo, mohli jsme někomu zaplatit. - Místo holiče používáme tvůj strojek na koule. - V životě jsem ho nemyl. A není na koule, ale prdel. Dělám si srandu.- Neděláš. - Ne, nedělám.