Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (316)

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Je to depresivní krvavý nářez plný brutálního masakru s pochmurným závěrem, který každého fanouška Logana dojme, sakra, vždyť jsem tu postavu sledovala 17let, nostalgie jak cyp.....pokračování komentáře až přestanu brečet..... I miss you already, Logan, tímto pro mě končí celá série X-menů.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Mně se to líbilo a to válečné filmy, kde lítají střeva vzduchem, moc nemusím (a že tam lítají). Mělo to pomalejší začátek, ale koukání na Andrewa Garfelda, kterého prostě žeru, to zachránilo. Čekala jsem, že amíci do filmu opět zasadí svou emocionální patetičnost, kdy diváka zkrátka nutí brečet, i když nechce a nemá proč.A oni to tam opravdu i když nenásilně nasadili, páč vidět ubrečený oči Andrewa vás (aspoň nás ženský) rozbrečí tak nějak automaticky. Budiž ale odpuštěno. Pominuli tento fakt, tak se jedná o jeden z nejlepších válečných filmů a odteď jeden z mých nejoblíbenějších (narozdíl od Železných srdcí, které ve mně vyvolaly lítost nad ztraceným časem). Takhle za mě palec hore.

plakát

Útěk z vězení - Věznice Ogygia (2017) (epizoda) 

jako by to bylo včera, co jsem si nenechala ujít jediný díl a je to víc jak sedm let. Ten seriál je prostě moje srdcovka a opět se nemůžu dočkat dalšího dílu :-D naprosto peckovní a Wentworth a Dominic čím jsou starší tím jsou charizmatičtější ;-) na můj vkus možná trochu uspěchané ale uvidíme, co přinesou další díly :-) a já se na ně sakra těším

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Chtěla jsem dát původně 4* ale po shlédnutí 1. dílu 2. série, kdy jsem málem spadla ze židle, nemůžu dát jinak než plnej počet :-D Tady není nic svaté :-D

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

"Já jsem Groot". - "Tvrdí, že nás přišel zachránit, protože není stoprocentní pi*us." - "Věříte mu?" - "Nikdo není stoprocentní pi*us." - "Ptám se, jestli mu věříte, že nás přišel zachránit?"

plakát

Rivalové (2013) 

Kdyby mi někdo řekl, že film o dvou závodnících F1 může bejt dobrej a až tak, že se od něj neodtrhnu, nebudu napětím ani dýchat, a ukápne i slza (a to tam nikdo neumřel), nevěřila bych mu...ale Rivalové to dokázali! Daniel Bruhl podává skvělý výkon, jeho Niki Lauda suverénně vede celý film a Chris Hemsworth mi do své role skvěle zapadl, bohužel se ztrácí ve stínu svého lepšího kolegy, nicméně i pro mně, pro kterou je F1 španělská vesnice, to byl jeden z filmů, na které se nezapomíná a za to jim patří vítězství na plný čáře!

plakát

Štěňátko (2013) 

Proč z toho není celovečerák :) má to vše, co má správný animák mít :)

plakát

Skins (2007) (seriál) 

Obraz života dnešních mladistvých, bez amerických zvráceností, doplněný o suchý britský humor, skvělé herecké výkony mladých neokoukaných sympatických tváří a perfektní soundtrack. Po shlédnutí 1 a 2 série dávám plný počet hvězd za citový i osobní vývoj hlavních postav a "dospělácky" řešený konec druhé série. Oblíbené postavy: Tony - egocentrický snob, Sid- naivní dobrák, Chris- zamilovaý vyhulenec a Cassie - sympatická šílenka. Do dalších sérií se nepouštím, nezvykla bych si na nové postavy, když jsem si oblíbila tuhle crazy skupinku a obávám se, že hodnocení by šlo dolů.

plakát

Frankenstein (1994) 

Co napsat, když tu vše již bylo napsáno? Snad jen dokonalý Robert DeNiro, vzbuzující soucit i hrůzu a dokonale šílený Kenneth Branagh, jejichž perfektní herecké výkony doplňuje mystická děsuplná hudba a nadmíru povedené masky? To snad mluví samo o sobě, nemyslíte? :)

plakát

Dracula (1992) 

Palec hore :) Gary Oldman je v roli Draculy naprosto bezchybný, démonický, charismatický, navíc s podmanivým hlasem Alexeje Pyška., Winona Ryder je krásná, naivní a křehká bytost, jen ten Keanu Reeves mi tam neseděl, skvělý upírský horor, ne jak ty dnešní kraviny o třpytících se transvestitech (ano, narážím na Twilight :D ). Kostýmy, kulisy i hudba byli vizuální podívanou. Nevím, na kolik se film drží knihy, ale Bram Stoker by se za tohle stydět nemusel...