Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 211)

plakát

John Wick 2 (2017) 

Absolutně nejakčnějši Reevsovina všech dob! Počítat mrtvé by bylo stejně zbytečně jako komentovat trvale nemožný a mastný sestřih hlavního drsňáka! Řeknu tak jen, že choreografie je tím vůbec nejpovedenějším za poslední měsíce, hláškově ošizený scénář a pomalý nájezd prvních 20 min pak tou největší slabinou! Jednička dostala kopačku do řiti!

plakát

The True Cost (2015) 

Kontraproduktivně dlouhé! Až moc agitační, tlačící na pilu za každou cenu. Sakramentsky dávající minimum prostoru protistraně! Nadprůměr je tak jen námět, lokace a opravdu povedený před závěr ukazující protipólní zájmy konzumně kapitalistické s přízemní společností... Čekal jsem mnohem více!

plakát

Neporazitelný: Návrat krále (2016) 

Konečně se Mr. Úkáčko usměje, zamračí, lekne a celkově ukáže emoce (bohužel zas přespříliš) a konečně se v rolích vedlejších postav ukázali jedinci, nepřipomínající stádo polo duševně méně svěžích divadelníků. Fighty jsou dokonale full kontaktní a jsou opět tím zásadním lákadlem. Rozhodně nejlepší díl téhle mlátičky!!70 %

plakát

Cesta bez návratu (2017) 

No je to tu, nebudeme si nic namlouvat. Arnie je akčně za zenitem, ale to vůbec neznamená, že se na něj nedá dívat. On totiž hrát umí a dokazuje, že i vážnější poloha mu není cizí. Je opravdu příjemné pozorovat ho v dobře napsané roli, v originálu jeho rakouskoangličtiny, ve skutečném příběhu bez předvídatelného vývoje a s velmi zajímavou kamerou.. Rozhodně podhodnocené známkování

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

A je to tady! Nej akčňárna letošního roku je tady! Celý je to napumpovaný jako Dweyneův bicák, tříska to, bouchá to, střílí to, kejve se to, blejská se to a hlavně v celkovém konceptu to funguje a srší vtipem!! Skvělé obsazení (Kurt je švihák) a skvělé lokace! Tunning není zewling.... Rozhodně nejlepší díl dosavadní série!

plakát

xXx: Návrat Xandera Cage (2017) 

Série iXek nebyla nikdy o promakaném příběhu, a tak by bylo zcela naivní čekat cokoliv příběhově na úrovni. Šlo a jde o akci a ta je zase vymazlená! Pravda, Vin vepřová hlava s digitalem upravenou figurou vypadá na lyžích komicky, ale k filmu patří! Stejně tak chválím další obsazení a to zejména Tonyho Jaa a IP Mana. Tihle frajeři tu měli být už od jedničky!!

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Parádní exteriéry a hlavní vyšinutý hrdina jsou dva trumfy tohohle snímku. Celé se to táhne jak smrad z čerstvě vyvrhnutého soba a pointa filmu není úplně zřejmá..Má dvě roviny..A třeba to byl úmysl.. Penn je pro mě pořád lepší herec než režisér..

plakát

Volavka II (2003) 

Ukázkový příklad toho, že čeho je moc hodně, toho je sakra strašně moc 😀. Přepálená stopáž a hektická dějová linka v kombinaci s asijským obsazením nemůže vykouzlit nic lepšího, i když ostatní je na špičkové úrovni!! Volavica číslo 1 zůstává nadále leadrem téhle ságy...

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Je dost pravděpodobné,že čtvrtou v hodnocení dávám díky IMAXu a jeho ohromující projekci, protože to byl opravdu nářez, při kterém jsem se líbal se Scarlett, cítil kopačku od jejího blond parťáka a uskakoval před letícím spojlerem kosmického fichtla...Ale k filmu. Je to ohraný nápad, průměrný soundtrack, nádherná hlavní ničitelka a dechberouci zpracování!! Jdi do IMAXu!

plakát

Černý den v Black Rock (1955) 

Tohle mělo být sakra lepší!! Super atmosféra a charisma jednorukkého hrdiny byly dostatečně kvalitní propriety do úvodu téhle pseudo westernovky. Škoda obyčejného příběhu a jeho gradujících absurdit. Pohnojená kvalita za tři a půl hvězdice!