Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (14)

plakát

1899 (2022) (seriál) odpad!

Kéž by někdo takto ušetřil 7 hodin mně - na konci se vysvětlení nedočkáte!!! Velké zklamání, stejně jako u Lost (jak k nim tady mnozí 1899 přirovnávají).

plakát

Nene (2022) 

Za mě určitě jedno velké "nene". První půlku filmu člověk čeká na velké něco, které nakonec nepřijde. A ani postavy nejsou nijak sympatické. Prostě zklamání.

plakát

Bullet Train (2022) 

Škoda toho cheesy konce, jinak adept na plný počet *.

plakát

Sedmilhářky - Série 2 (2019) (série) 

Jedna velká depka. Dokoukala jsem jen na doporučení. No, řekněme, že od těch, kteří mi druhou řadu doporučili, už si radit nenechám. Vážně ztráta času.

plakát

Nákaza (2011) 

And then 9 years later... Zajímavé dívat se na tento film teď, v době koronavirové...

plakát

Párty Hárd (2019) odpad!

Co to bylo za s*ačku?! Jak to může mít tolik procent?! Naprosto nereálné, nechutné, nějaký psychologický vývoj postav nulový, prostě hnus!

plakát

Nebe peklo Lucie (2017) (TV film) 

Jak může člověk hodnotit dokument o člověku bez toho, aby měl pocit, že vlastně hodnotí člověka samotného? Nemůže. A tak jsem "odklikla" 5 * ne pro paní Terezu, ale pro paní Hanu. Upřímně od dokumentu jsem čekala něco úplně jiného. Myslela jsem, že si zvednu náladu, že mě čeká něco pozitivního, veselého a šťastného. Že při závěrečných titulcích budu cítit stejný pocit jako po skončení divadelního představení s Lucií v hlavní roli. Místo toho mi bylo 85 minut do breku. Obětovat svůj život lidem, kteří si to nezaslouží je prostě smutné. Myslím tím... Jo, po odchodu z divadla či koncertu jsou všichni (včetně mě, párkrát už na mě tenhle pocit paní Hana zanechala) rozsvícení a ten den budou mít navždy (alespoň doufám) v paměti, ale.. Co je jeden den/zážitek mnoha, oproti celému jejímu životu? Vážně mi z toho bylo hodně, ale hodně smutno...

plakát

Anthropoid (2016) 

Hvězdička pro Aničku. Jinak nic. Pouze pocit znechucení.

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Aby druhý díl předčil první? Ano, je to možné! + hlas Ellen DeGeneres je k nezaplacení ♥