Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (115)

plakát

Amor en custodia (2005) (seriál) odpad!

Neskutečná hnusná hlavní hrdinka, taková nána a ten děj? Co to bylo? :D Lol

plakát

Tengo ganas de ti (2012) odpad!

Ten popis tady je absolutní blbost!! O tom to vůbec nebylo, vůbec se Babi nesnažil získat zpátky, akorát tam balil nějakou s prominutím nánu na kterou se nedalo dívat. Přetrpěla jsem půl hodinu a pak jen přetáčela a přetáčela až jsem se dozvěděla, že to dopadlo nijak. Úplná ztráta času! Jednička byla top, toto je úplný odpad, nehorázná slátanina.

plakát

After: Odloučení (2023) 

Za mě zbytečný díl, stačilo v předchozím díle dát konec jako byl tady a bylo by vyřízené. Bylo to nudné, měla jsem chuť ve velkém přetáčet, ale nějak jsem to přetrpěla a nakonec se teda aspoň trošku dojala, že přece jenom... no, uvidíte/viděli jste sami jak to dopadne. Plný počet hvězd, že to herci dokázali dobře zahrát a nenatočí už další díl :D

plakát

Pasažéři (2016) 

Skvělý film, skvěle natočeno, bavila mě každá minuta, film svištěl od začátku až do konce! Sice nabito akcí až v poslední půl hodině, ale i tak mě to bavilo, herci skvělý, ale jednu hvězdu ubírám za konec, trochu nevysvětleno co se stalo s Aurorou a Jimem. Jo, žili spolu šťastně až di smrti, ale chybělo mi tam jak si žili, měli děti nebo tak..? A mohli ukázat jak to vypadá na homestad!!

plakát

Šťastně podvedená (2023) 

Tak tohle byla jízda! Žádná hluchá místa, děj krásně ubíhal a než jsem se stačila pořádně rozkoukat, byl konec. Skvělý od začátku do konce! Příjemná erotická oddechovka s thrillerem. Já se nenudila ani minutu a užila si to. Nechápu jak to někdo může přirovnávat k polskému 365dní- pardon, ale to byla děsná kravina. Tohle mělo skvěle nabitej děj a i jsem se trochu zasmála nad trhlou kamarádkou hlavní hrdinky.

plakát

Flying Home (2014) 

Jednu hvězdička za Jamieho a druhá za to, že jsem to zvládla dokoukat do konce. Bylo to takové nemastné/neslané a zachránil to Jamie, který je prostě neuvěřitelně charizmatický a nutí vás na něj koukat. Upřímně kdyby v tom nehrál on, nedodívala bych to. Děj běží strašně pomalu a úplná hodinka by stačila. Nezáživné a znovu rozhodně ne!

plakát

Naprostý zabiják (2023) 

Nebylo to špatné, děj rychle od sípal a vrak překvapil, jen mi přišlo, že na horor to mělo málo vražd. Připomínalo mi to ale oblíbený vřískot, taková spíše komedie mixlá s hororem, jen u vřískotu těch vražd bylo víc. Ale nebylo to špatné, celkem jsem se bavila.

plakát

Ta druhá Zoey (2023) 

Romantická oddechovka, místy i vtipná. Taková jednohubka na večer, kdy prostě chcete vypnout a nad ničím nepřemýšlet. Já se bavila, žádné nudné scény, vše šlapalo od začátku do konce. Josephine tady byla skvělá, taková jiná než v After, což značí, že je skvělá herečka a má před sebou velkou budoucnost, snadno se od prostí od role Tessy.

plakát

Vím, co jsi dělal minulý pátek 13. (2000) 

Miluju parodie a takhle se povedla. Žádná hluchá místa, kde bych se nudila a přetáčela. Humor sice trochu slabší, čekala jsem, že se více nasměju, ale i tak se mi to líbilo.

plakát

Krev jako čokoláda (2007) 

První půlka filmu taková nudnější, ale pak se to konečně rozjelo a byl to mazec! Žádná hluchá místa konečně, nenutilo mě to vypnout... Paráda, kdyby film zkrátili, bylo by to asi lepší, taková hodinka by úplně stačila a konec mohl být trochu lepší, ale byla jsem v celku spokojená. Horor to teda nebyl, z vražd neukázali prakticky nic. Pěkná oddychová romantika s vlky místy nabitá akcí.