Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Klay 

všechny recenze uživatele

Další z kategorie filmů pro čtenářky bravíčka. Neustále se tu mele cosi o nějakém proroctví, cool a sexy teenageři, které castingové oddělení ulovilo zřejmě v nějakém katalogu spodního prádla, vrhají tajemné pohledy do kamery a pomatrixovsku se ohánějí dlouhýma pláštěma. Nejhorší je že se tahle pégé-třináctková ukolébavka tváří smrtelně vážně a chce být gotickým hororem ve stylu Interview s Upírem. Marně. Proti tomuhle vypadá i Královna Prokletých jako dobrý film. ()

Petjaa 

všechny recenze uživatele

Film působil přirozeně i když tam jsou v podstatě fantasy prvky, fantastická hudba, která sedla k ději - od filmu jsem nic nečekala, jen jsem viděla hezký trailer a mile mě překvapil. Poklona vůdci odhalením šíje dobře vystižená, sedlo to. Mimochodem - překlad filmu mi přijde naprosto scestný, nevím kdo to přeložil, ale nedává mi to smyl. ()

Reklama

kikka20 

všechny recenze uživatele

Moc jsem tomuto filmu nedávala, protože mě horory nebaví. Ale u toho dle filmu jsem se spletla. Bavil mě více jak dost a věřím, že mě bavit bude. Podle hodnocení to pro některé lidi asi nebylo dobré, ale mě se to líbilo. Nebylo to nejlepší, ale ani nejhorší. Herci byli fajn, děs byl fajn, vlci byli úchvatní, tak proč tomuhle filmu nedat šanci? Myslím, že by mu to neuškodilo a vám také ne. Doporučila bych ho snad jen fanouškům fantasy a fanouškům vlků, nedoporučila bych to určitě někomu, kdo nemá rád nadpřirozeno nebo fantasy. Koukněte zklamaní nebudete, podle mě. :) ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Nebýt sličné hlavní hrdinky a celkem zajímavého prostředí Bukureště, hrozného názvu filmu, který se spíš hodí pro letní pohádku o čokoládovích mužících, tak by se jednalo v rámci likanských a upírských válek o značný přehmat. Takhle se jedná o lehký přehmat, který vás nebude díky netradiční lovestory mezi jedinou stoupenkyní lidských práv z řad krvežíznivých vlkodlaků a potulným malířem nudit. A to jen pouze v připadě, že jste žena, máte náladu na romantický horor typu Underworld. Budete, ale přesto zklamáni, jedná se totiž o lacinou kopii obsazenou méně známými herci. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Totálna nízkorozpočtová zúfalosť, kde vlkolakov "hrajú" obyčajné vlky! Strašné. Žiadny zmysel pre humor a z hereckých výkonov stojí za jedinú zmienku tupý model Olivier Martinez (S.W.A.T.- JEDNOTKA RÝCHLEHO NASADENIA), čo hovorí za veľa. K tomu fádna výprava, otrasné počítačové efekty, nezaujímavý scenár, logické nezmysly a definitívnou ranou tohto vlkolačieho romantického hororu je, ako málo je o vlkolakoch. Kebyže na túto nechutnú a odpornú blbú inscenáciu nejdem do kina opitý v opitej spoločnosti, asi sa zabijem. Kino Považan 2007 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama