Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už hrabě Drákula a z těch novějších Van Helsing nás učili, že upírům, vlkodlakům a podobný havěti nejlíp natřem frak tím když se natřem česnekem, prostřílíme se skrz stříbrné kulky nebo alespoň vždy s sebou nosíme dřevěné krucifixy, což by nás mělo každopádně ochránit. Když se vlkodlakům v tomhle filmu dostane do krve stříbro stačí nějaký přípravek a všechno je v cajku. Ne není to častý problém tohoto filmu, ale prostě nemohl jsem si nevšimnout nesmyslnosti, u které nechal rozum stát. Krev jako čokoláda je prazvláštní přirovnání. K hybridu tohoto kalibru se ale koneckonců vcelku hodí. Příběhově absolutně nesmyslné. Čekal jsem parádní řežbu a jedinýho čeho jsem se dočkal tak nezáživných honů na člověka, což byla jediná akce. Jenže jeden z nich byl také nejlepší scéna celého filmu. Zbytek pak nestojí ani za tu námahu. --- Je to, co teď cítíš strach nebo něco jiného? ()

tron 

všechny recenze uživatele

Totálna nízkorozpočtová zúfalosť, kde vlkolakov "hrajú" obyčajné vlky! Strašné. Žiadny zmysel pre humor a z hereckých výkonov stojí za jedinú zmienku tupý model Olivier Martinez (S.W.A.T.- JEDNOTKA RÝCHLEHO NASADENIA), čo hovorí za veľa. K tomu fádna výprava, otrasné počítačové efekty, nezaujímavý scenár, logické nezmysly a definitívnou ranou tohto vlkolačieho romantického hororu je, ako málo je o vlkolakoch. Kebyže na túto nechutnú a odpornú blbú inscenáciu nejdem do kina opitý v opitej spoločnosti, asi sa zabijem. Kino Považan 2007 ()

Reklama

sulimo 

všechny recenze uživatele

Když se jedná o horor, u kterého se strachy třesu extrémně, tak se normální divák prostě normálně bojí, když se pak jedná o horor, u kterého se dokonce i moje osoba přestane bát, ba se jí místy zdá debilně trapně směšnej, tak si nedovedu představit, co pak u toho pak musí vyvádět normální divák.....ten si asi nudou ukope zadek do modra.....tohle fakt ne. Jedna hvězda za pěknou Bukurešť. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Když se ve filmu má objevit vlkodlak, každého hned napadnou pořádná jatka zalitá hektolitry rudé krve s hlasitými výkřiky obětí, kterým se od základů těchto chvil mění celý život. V tomto filmu si však můžete o těchto hrůzy nahánějicích okamžicích nechat leda jen zdát. Cestička v tomto filmu je vyšlapavána trochu jinačí trasou a to bez takřka násilnických gore scén. Za to si užijeme hřejivé lásky a romantiky, která dožene možná některou holčičku dojetím k slzám, stejně jako mě při pomyšlení co to tvůrci tomu záhadnému stvoření obecně udělali. Už z toho jde vyčíst, že toto pojetí se mi moc nezamlouvalo a velmi brzy jsem zjistil, že mě na to ani nebaví koukat. Co na plat celkově na odpad to však přeci jen není, to by bylo kruté, ale víckrát se na film nejspíše nepodívám a pokud patříte k těm šťastnějším a film jste doposavaď neměli možnost zhlédnout, doporučuji vřele ignorovat nadále, absolutně o nic jste vážně nepřišli... Leda o následujicí zklamání :). ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Pripadalo mi to ako prelínanie dvoch príbehov:jeden celkom zaujimavý,ten druhý slabší-romanticky ladený.Celkový dojem bol skôr nudný,smiešny a zdlhavý!Všetky filmy s danou tematikou sú si svojim spôsobom podobné,ale tento doslova kopíroval!Ak by režisérka rozvíjala skôr ten prvý príbeh,mohlo ísť o celkom slušný film!Takto je Blood and Chocolade zbytočným snímkom,ktorý nemá čo ukázať až na Agnes Bruckner :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama