Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se neblaze proslulý „Vrah šestnáctek“ 35 let po svých prvních vraždách vrací a zabíjí znovu, 17letá Jamie (Kiernan Shipkaová) se náhodou přesune zpátky v čase do roku 1987 a je odhodlaná vraha zastavit, než začne zabíjet. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Blumhouse se tu očividně snaží napodobit úspěch Happy Death Day a Freaky, bohužel se mu to v dosti ohledech nedaří. Přitom Totally Killer na první pohled nabízí podobně svěží mix žánrů jako výše zmiňované filmy, bohužel by ale zajímavý námět neměl být to jediný co je na filmu zajímavý. Ono krom hlavní zápletky cestování časem, je film prakticky neoriginální a nezajímavý slasher, který vám nedá ani to hlavní co takový film má nabídnout. Jasně první půlka filmu je zábavná, jsou tu originální nápady, vtípky jsou fajn a hlavní hrdinka je sympatická a hlavně její představitelka je fakt skvělá. Na škodu ale je, že jakmile vtipy vzniklé z cestování času vymizí, tak tu máme prostě typický klon comedy/slasherů bez ničeho navíc. Humor začne být fádní s občasným průbleskem chytrosti a killy? Tady žádný gore ani hravé smrti ve stylu Freaky nečekejte, tady se jedná o nudný až skoro PG13 standart. Další problém pro některé může být WOKE humor, mě ale přišlo že to tu bylo dvojsečný. Že to ukazovalo jak je dnešní společnost připosralá a z každý blbosti se uráží, ale taky jak to opravdu dříve více rasistický bylo. Takže za mě pohoda a u některých narážek jsem se fakt zasmál. Takže jo, jako pohodová hororová komedie mě to bavilo, je to ale něco extra na co bych si vzpomněl a chtěl vidět znovu? Rozhodně ne. 6/10 ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavný teenage slasher v štýle Detention alebo Freaky, v ktorom sa režisérka nebojí priznať, že nie všetko pochádza z jej hlavy a príjemne odkazuje na všetky horory aj nehorory, ktoré jej poslúžili ako inšpirácia. Kiernan Shipka je vo svojej úlohe tradične parádna, vrah má super masku a pripomína old-schoolových killerov, ktorí sa zjavujú na všetkých miestach a sú nezranitelní a v neposlednom rade ma dosť bavili aj hlášky, ktorých je plný kotol. Treba spomenúť aj slabé stránky, ktorými sú hlavne slabá práca s osemdesiatymi rokmi (to, že naobliekam hercov do fancy kostýmov pripomínajúcich osemdesiatky, atmosféru nevytvorí) a slabučké a príliš umelé gore. Celkovo som si ale Totally Killer užil a režisérku chválim, aj keď hororoví fanúšikovia pre ňu zrejme nie sú to pravé cielové publikum. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rad si pozriem slasher tipu časových slučiek či cestovania v čase a aj keď podobne ladených filmov je veľmi veľa, našiel som si medzi nimi aj také, ktoré pozerám pravidelne, no žiaľ tento sa k nim nepridá. Príbehovo je to klasika a aj keď je pekné hľadať medzi veľkým množstvom podozrivými tú čiernu ovcu no, ale  v tomto prípade som ju dlho nehľadal a aj keď tam bolo niekoľko odbočení, ja som tušil, už skoršie, kto je tým bijcom a nemýlil som sa. Neponúka nič nové, čo by nebolo ukázane v každej druhej tuctovej vybíjanej z tohto prostredia. Vrážd je tu veľmi málo a aj maska bola obyčajná ako aj celý film. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V roce 1987 někdo zabije 3 ženské vraha nikdy nenajdou v současnosti (nevím kolik rok) zabije jedné holce vrah matku holka později před ním utíká a uteče do stroje času co si tam stavila její kamarádka. Tak se přesune do roku 1987 a snaží se chytit vraha a zabránit jejich vraždám. Bohužel nemá to moc co nabídnout oba díly tohohle Všechno nejhorší (2017) a Všechno nejhorší 2 (2019) předvedly daleko více a udělaly to lépe než jak to je tady. Občas film vytasí dobrou hlášku (třeba kdyby kouřila ptáky mohla žít nebo chlap říká ženské by neměly řídit a ženská řekne ty bys neměl řídit opilý a on na to to by přesně řekla ženská nebo viděla jsem Endgame, ale nepochopila jsem ho ) a  pasáže v těch 80 letech jsou povedené. Bohužel ty 3 zabité jsou strašné krávy a není důvod jim fandit i ta její matka v mladší verzi je na zabití  ani vrah to nezachrání tak později se vytasí s dalším , který mě napadl zhruba v půlce filmu (není těžké přijít na to kdo by z toho měl největší prospěch). 60 procent ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mix slasheru a komedie provazaný cestováním v čase. Čekal jsem totální kokotinu ale zas tak špatný to nebylo. Potěšili narážky na 80'ky i zmínky o filmech jako Návrat do budocnosti, Vřískot či Halloween respektive zmínka o Michaelovi Myersovi. Být tam větší bodycount a víc humoru tak i ty 3hvězdy dám. Takhle je to jen za lepší 2hvězdy. Podívat se na to ale (jednou) v pohodě dalo. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Keď bol trailer zverejnený, vyvolalo to porovnania a kritiku za to, že má takmer identický dej s filmom Posledný nás zachráni z roku 2015, filmom tiež o dospievajúcej dcére, ktorá sa vracia v čase a musí zachrániť svoju matku. Režisér tohto filmu, Todd Strauss-Schulson, sa na sociálnej sieti vyjadril: "Nenatočil som to náhodou ja už predtým?" Štúdio, herci ani štáb filmu Totally Killer tieto podobnosti nekomentovali. (Arsenal83)
  • Jamie (Kiernan Shipka) niekoľkokrát spomína na film Návrat do budúcnosti (1985). Tento film obsahuje niekoľko priamych alebo presne opačných narážok na tento film. Napríklad v Návrate do budúcnosti sa Marty (Michael J. Fox) snaží dať svojich budúcich rodičov dokopy, zatiaľ čo v tomto filme sa Jamie snaží držať svojich budúcich rodičov od seba. Rovnako ako Marty, aj Jamie potrebuje pomoc mladšej verzie génia, ktorý postavil stroj času, aby jej pomohol opraviť ho a dostať ju späť do budúcnosti. (Arsenal83)

Reklama

Reklama