Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (41)

plakát

Drive (2011) 

Když poskládáš výborné hráče v tým, výsledek tě může zklamat. Skvělé herecké výkony, kamera i hudba, ale konečné vyústění naprosto mimo můj vkus. Nechutně násilné scény považuji za zvrácenou snahu zaujmout primitivnějšího diváka.

plakát

Kmotr (1972) 

Pro mě je to něco, jako sledovat Jevgenije Pljuščenka v akci... Skvělý výkon, který je ale na hony vzdálený mým zájmům. Proto uznávám, Žeňa je možná nejlepší krasobruslař, ale já radši hokej...:)

plakát

Tři dny ke svobodě (2010) 

Podepisuju se pod Enšpígla, nic trefnějšího nevymyslim!:D Dobrej film, kterej Russell vystřelil k výšinám...:)

plakát

Český sen (2004) 

Podle mě hlavně super nápad...výsledek vypovídá lecos o české nátuře a malosti. Skvělé herecké výkony otroků nákupních center.:D

plakát

Občan Havel (2007) 

Přiznávám, že moje hodnocení asi není objektivní. Tohle je člověk, kterému vděčíme za mnoho. Dvě hodiny jsem se dobře bavil a jsem rád, že jsem mohl nakouknout ,,do kuchyně,, velkého člověka.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Moc jsem toho v životě zatim nepřečet, ale Šabachův Občanský průkaz jo...a byla to skvělá knížka. Film taky vynikající, ale přece jen to nebyla taková jízda jako knížka...:)

plakát

Legenda o slavném návratu (2000) 

Právě jsem dohrál svůj první golfovej turnaj a doufám, že nebyl poslední.:) Totálně jsem se ponořil do hry a vnímal každou vteřinu, každý stéblo trávy. Přesně tak, jak mi to poradil polobůh Will Smith.:D Jestli hledáte ve filmu dech beroucí atmosféru, tohle je ta správná volba....

plakát

Vítězové a poražení (1999) 

Čekal jsem hluboké drama na sportovním pozadí. Tohle mě rozhodně nemohlo uspokojit. Dialogy se snažily poučit a vychovat, místo toho na mě působily směšně a lacině. Hudba slušná, zbytek šedej průměr.

plakát

Ray (2004) 

Tohle pro mě byla velká síla...super hudba, neuvěřitelnej životní osud. Natočeno v jazzovym tempu...chvilku se jen tak ladně pohupujete dějem. Najednou je všechno jinak a napjatě hltáte každý okamžik. Pro mě vynikající filmový zážitek (pořádný repráky vám ho ještě zvýrazní!).:)

plakát

Pád do ticha (2003) 

Strašně silný příběh o tom, co všechno člověk dokáže přežít....miluju hory, ale po zhlednutí Touching the Void mám pocit, že tam lidi nemaj co dělat..:D Každopádně smekám před tím, co všechno tahle dvojka zvládla. To je prostě sport spojený s bojem o přežití, což dává dohromady děsivě zajímavou podívanou. Pak člověk ujede pár tisíc kilometrů na kole za slunečnýho počasí a považuej se za sportovce...:D