Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (80)

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Fassbender nestačí je to divný ve všech směrech, i když se mi hodně věcí líbilo tak nevím jestli to chci vidět podruhé.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Infinity wars u mě vedou, jsem rád že to dokázali v Marvelu dokončit ale bylo to přeplácané a dost často příběh nedával smysl. Prostě z tohodle filmu nemám tak dobrý pocit v sobě jako po prvních Avengerech anebo pocit zábavy jako z Thora Ragnaroka. Snažily se tam nacpat úplně všechny a přehnali to. Spoiler: Navíc vážně nemám rád Ant-mana a že sebral čtvrtinu filmu pro sebe zrovna on je mi dost ani ne líto ale je to k nasrání.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Jen krátce, dva roky čekání, superman i přes svá morální dilemata je celkem v poho, batman v podání Bena není špatný ale jeho scénář je tak příšerný že má člověk chuť vykřiknout v kině ''proč mi przníte mojí oblíbenou komiksovou postavu'' , akce je málo a ještě je hodně utahaná a moje nejoblíbenější scéna je superman jdoucí na slyšení. Závěrem - proč? (když je dostatek peněz a dobří herci)

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Nedokázalo to udržet moji pozornost na déle než 5 minut hrozná blbost, pár dobrých nápadů, pár vtipů při kterých jsem se zasmál ale jinak mě to hrozně zklamalo.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Konečně marvelovka kterou můžu přijmout téměř bez výhrad, akce i klidnější část jsou vyrovnané a všechno dohromady funguje. Po zmršené jedničce veliké překvapení, jo a běžte na 3D, nekazí to zážitek jako obvykle, ale spíše naopak.

plakát

Děda je lotr (2016) 

Smál jsem se po celou dobu a vidět Roberta De Nira v takovéhle roli se mi po Heat ani nesnilo i když už má něco komedii za sebou.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Co tady všichni blbnete viděno ve 3D v imaxu byl zážitek, šel sem na to protože jsem doufal že uvidim solidní nářez 20 let po premiéře jedničky, všechno na sebe navazuje, starých známých postav je více než dost a je to výborně udělané, prý že je to přeplácané - no jasně :)

plakát

Doom (2005) 

Ta první půlka je fakt nudná, ale když příjde na 3D a výstřel na sám sebe do zrcadla tak to vyvolává vzpomínky ( osobně se mi to povedlo asi tak 10 krát než sem si zvyknul ve hře) a nakonec finále, hlavně kvůli tomu že hru mám rád dávám za tři.

plakát

Eurotrip (2004) 

Po několika shlédnutích dávám plný počet, ten ital ve vlaku je čím dál tím víc nechutnej a celý je to skvělý. Fakt už sem to viděl desetkrát a nemám dost. Geflúgekeinen nebo tak nějak :)

plakát

Gravitace (2013) 

Tak to teda ne, velké zklamání, triky úžasné ale je to o ničem, za George a hezký podívání tři hvězdy. Viděl jsem to v Imaxu ve 3D a stejně jsem se občas nudil, pochybuji že to doma bude lepší i když si pustim bluray. P.S. Nic proti Sandře ale bylo jí tam moc.