Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (122)

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Film, kterej asi neni pro každýho, hlavně ne pro ty, co nemusej partu Judda Apatowa. Je to ve svý podstatě neskutečná šílenost, a kdo se na tenhle humor nechytá, tak se moc bavit nemusí. Já, jako ohromnej fanda těhlech lidí, který uměj veškerý svoje fóry neskutečně prodat, jsem se bavil fakt hodně. Navíc mám pocit, že tyhle chlapi musej bejt v reálnym životě fakt parádní a skromný lidi. Herci ztvárňují s určitou nadsázkou sami sebe, což mi připadlo jako super nápad. Dost mě teda vytáčej zdejší komentáře o tom, jak je film nechutnej, že jsou scénky improvizovaný a vycucaný z prstu atd. Nevim jak si některý lidi představujou komedii, ale ty se často stavěj právě na lehký improvizaci. Zvlášť když ve filmu vystupujou herci na tohle talentovaný, některý se zkušenostma ze stand-up. Proto neni zapotřebí extra scénáře. Jeden člověk se tu vyjadřuje o tomhle filmu jako o vrcholu trapnosti a tzv. fekálního humoru a sám pak ohodnotí film Movie 43 čtyřma hvězdičkama, přestože ten nesahá tomuhle snímku ani po kotníky. Nehoráznost! Každopádně pro fanoušky týhle party je This Is The End určitě sedmý nebe :)

plakát

Pot a krev (2013) 

Nedá se popsat...jen vidět!

plakát

The Death of Yugoslavia (1995) (seriál) 

Překvapivě zdroj poměrně objektivních informací. Na druhou stranu je úplně vynechána negativní role ES i OSN, což se ale dalo čekat. V dokumentu se nám dostává pohledu ze všech stran, svůj názor na věc prezentují zástupci všech republik bejvalý Jugoslávie, a divák má tak možnost si udělat svůj vlastní názor. Vypovídají prakticky všechny klíčový osobnosti tohoto konfliktu, některý záběry jsou unikátní. Pro ty, co se chtějí o této válce něco dozvědět, můžu doporučit!

plakát

42 (2013) 

Film, jakej si Jackie Robinson zasloužil

plakát

Bojové nasazení (1986) 

Tohle vidět s dabingem se rovná úplně jinýmu zážitku, ty hlášky jsou prostě neskutečný. Za něj ta pátá hvězdička. Ale i bez něj je to super film. Taková napůl komedie, Eastwoodův ironickej humor je tady fakt úžasnej. Příběh dost osmdesátkovej, ale to vyhovuje :)

plakát

Muhammad Ali: Na vrcholu (1996) 

Neobyčejnej dokument o neobyčejnym sportovci. Perfektně zobrazující Aliho velikost.

plakát

Mise (1986) 

Nepopsatelnej zážitek s nádhernou hudbou, podpořený bravurním De Nirem i Ironsem. Narazil jsem na tenhle film docela náhodou a jsem za to moc rád. Dost ve mně zanechal.

plakát

Chata v horách (2012) 

První půlku filmu jsem si furt nebyl jistej o co vlastně jde. Tim ale rozhodně nechci říct, že bych se nudil. Druhá půlka konec pak přinese fakt hodně zajímavý rozuzlení, který stojí zato, a který bych před začátkem filmu fakt nečekal. Ne úplně typickej horor, jehož netypičnost je v tomhle případě rozhodně k dobru.